whatsapp

Tepecik mezarlığında ağaçlandırma çalışması yapıldı

SİVİL TOPLUM 06.03.2018 - 09:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tepecik mezarlığında ağaçlandırma çalışması yapıldı

Seydişehir’in Tepecik Mahallesi mezarlığında muhtarlık tarafından ağaçlandırma çalışması yapıldı.
Mezarlıkta yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmasının başladığını belirten Muhtar Rafet Dindar, AA muhabirine yaptığı açıklamada 500 sedir fidanının dikildiğini söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Dindar, "Önemli olan sadece bu bölgeyi ağaçlandırmak değil, gençlerimize bu bilinci aşılamaktır. Muhtarlık olarak ebediyete irtihal etmiş sevdiklerimize rahmet vesilesi olması adına mezarlık ağaçlandırmasını yapıyoruz. Ayrıca Peygamber Efendimiz, mezarlığa dikilen her ağacın, mezarda yatanlar için rahmete vesile olacağını ifade ederek ağaçlandırmanın önemini vurgulamıştır” ifadelerini kullandı.
Seydişehir’in Tepecik Mahallesi mezarlığında muhtarlık tarafından ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Mezarlıkta yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmasının başladığını belirten Muhtar Rafet Dindar, AA muhabirine yaptığı açıklamada 500 sedir fidanının dikildiğini söyledi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Dindar, "Önemli olan sadece bu bölgeyi ağaçlandırmak değil, gençlerimize bu bilinci aşılamaktır. Muhtarlık olarak ebediyete irtihal etmiş sevdiklerimize rahmet vesilesi olması adına mezarlık ağaçlandırmasını yapıyoruz. Ayrıca Peygamber Efendimiz, mezarlığa dikilen her ağacın, mezarda yatanlar için rahmete vesile olacağını ifade ederek ağaçlandırmanın önemini vurgulamıştır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.