whatsapp

Tepecik Mahallesinde yayla şenliği

SİVİL TOPLUM 27.06.2017 - 09:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tepecik Mahallesinde yayla şenliği

Seydişehir Tepecik Mahallesi Muhtarlığının organize ettiği 15. Geleneksel Yayla Şenliği yapıldı.
Ürümdüğün yaylasında konuşan Mahalle Muhtarı Rafet Dindar, şenliğin amacının gurbettekiler ile vatandaşlar arasında köprü kurarak, özlem gidermeye çalışmak olduğunu söyledi. Dindar, ‘’ ''Atalarımız, bu serin yayladan gelip geçtiler ve bize emanet ettiler. Biz bu emaneti yaylamızı kutsal saydık bizden sonraki nesillerde aktaracağız. Mahallemizin her yönden gelişmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Halka hizmet, Hakka hizmettir düsturu içerisinde bu çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor." ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından şenlikte vatandaşlar müzik eşliğinde eğlendi. Çeşitli yarışmalar düzenlendi. Çocuklara kitap dağıtıldı. Yemek ikramı ile sona erdi. Şenliğe, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve köy sakinleri katıldı.
Seydişehir Tepecik Mahallesi Muhtarlığının organize ettiği 15. Geleneksel Yayla Şenliği yapıldı.

Ürümdüğün yaylasında konuşan Mahalle Muhtarı Rafet Dindar, şenliğin amacının gurbettekiler ile vatandaşlar arasında köprü kurarak, özlem gidermeye çalışmak olduğunu söyledi.

Dindar, ‘’ ''Atalarımız, bu serin yayladan gelip geçtiler ve bize emanet ettiler. Biz bu emaneti yaylamızı kutsal saydık bizden sonraki nesillerde aktaracağız. Mahallemizin her yönden gelişmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Halka hizmet, Hakka hizmettir düsturu içerisinde bu çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından şenlikte vatandaşlar müzik eşliğinde eğlendi. Çeşitli yarışmalar düzenlendi. Çocuklara kitap dağıtıldı. Yemek ikramı ile sona erdi.

Şenliğe, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve köy sakinleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.