whatsapp

Tepecik mahallesinde içme suyu hattı yenileniyor

BELEDİYE 03.03.2020 - 00:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tepecik mahallesinde içme suyu hattı yenileniyor

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Seydişehir’in Tepecik Mahallesinde içme suyu hattında yenileme çalışması başlattı. Köy muhtarı Mehmet Acar, eskiyen ve yetersiz kalan içme suyu hattını değiştirme ve yenileme çalışmasının KOSKİ tarafından başlatıldığını söyledi. Yaklaşan yaz öncesi çalışmalarda önceliğin içme suyu hatlarına verildiğini belirten Acar, ‘’ Ömrü dolan boruları, yüksek yoğunluklu borularla değiştiriyoruz. Uzun ömürlü, sağlıklı ve yüksek basınca dayanıklı olması dolayısıyla da daha çok polietilen boruları tercih ediyoruz. KOSKİ ekiplerimize teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Seydişehir’in Tepecik Mahallesinde içme suyu hattında yenileme çalışması başlattı.

Köy muhtarı Mehmet Acar, eskiyen ve yetersiz kalan içme suyu hattını değiştirme ve yenileme çalışmasının KOSKİ tarafından başlatıldığını söyledi.

Yaklaşan yaz öncesi çalışmalarda önceliğin içme suyu hatlarına verildiğini belirten Acar, ‘’ Ömrü dolan boruları, yüksek yoğunluklu borularla değiştiriyoruz. Uzun ömürlü, sağlıklı ve yüksek basınca dayanıklı olması dolayısıyla da daha çok polietilen boruları tercih ediyoruz. KOSKİ ekiplerimize teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.