whatsapp

Tepecik mahallesinde arazi yolları açılıyor

BELEDİYE 01.05.2021 - 00:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tepecik mahallesinde arazi yolları açılıyor

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tepecik mahallesi Kızılkaya mevkiindeki Enişdibi, taşlık, Homa, fasıllar bağlantılı arazi yollarını açıyor. Mahalle Muhtarı Mehmet Acar, Çiftçilerin tarımsal amaçlı tarlasına ve bahçesine kolayca ulaşabilmesi için belediye ekiplerinin çalışma başlattığını söyledi. Açılan yollarda kumlama işlemlerinin devam ettiğini vurgulayan Muhtar Acar, " Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yaz ayı çiftçilerimizin çalışma zamanı bu yüzden ova ve arazi yollarının bakım ve onarım çalışmaları hızlanmış bir program dâhilinde yapılmaktadır. Amacımız vatandaşlarımızın hasat döneminde tarlasını, bahçesine ve merasına sorunsuz bir şekilde ulaşmasıdır" Muhtar Acar, Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tepecik mahallesi Kızılkaya mevkiindeki Enişdibi, taşlık, Homa, fasıllar bağlantılı arazi yollarını açıyor.
Mahalle Muhtarı Mehmet Acar, Çiftçilerin tarımsal amaçlı tarlasına ve bahçesine kolayca ulaşabilmesi için belediye ekiplerinin çalışma başlattığını söyledi.
Açılan yollarda kumlama işlemlerinin devam ettiğini vurgulayan Muhtar Acar, " Çiftçilerimizin ve üreticilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yaz ayı çiftçilerimizin çalışma zamanı bu yüzden ova ve arazi yollarının bakım ve onarım çalışmaları hızlanmış bir program dâhilinde yapılmaktadır. Amacımız vatandaşlarımızın hasat döneminde tarlasını, bahçesine ve merasına sorunsuz bir şekilde ulaşmasıdır"

Muhtar Acar, Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.