whatsapp

TDV’nin iyilik Konutları’na Seydişehir müftülüğünden destek

SİVİL TOPLUM 29.01.2021 - 12:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

TDV’nin iyilik Konutları’na Seydişehir müftülüğünden destek

Suriye’de iç savaşın başladığı 2011 yılından beri mağdur ve mazlumların yanında yer alan Türkiye Diyanet Vakfının, "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" sloganıyla bölgede inşa ettiği  İyilik Konutları'na bir destek de Seydişehir ilçe Müftülüğünden geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Âdem Bebek: Türkiye Diyanet Vakfımızın başlatmış olduğu kampanya kapsamında bizde birkaç adet iyilik ev yapımını üstlendik. Fedakârlık gösteren başta din görevlilerimiz ve tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum, Allah yardımlarını kabul eylesin’’ dedi. Türkiye Diyanet Vakfının Suriye’de yetim muhtaç aileler başta olmak üzere savaş mağduru ailelerin hayat standartlarını iyileştirmeyi amaçladığını ifade eden Müftü Bebek, "Suriye'de bir insanlık dramı yaşanmakta, insanlar yaşam mücadelesi vermekte ve biz bu duruma seyirci kalamayız. Savaşın son bulması ve bir an önce evsiz ve yurtsuz kalan Suriyeli kardeşlerimizin memleketlerine dönebilmesi için dua ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Suriye’de iç savaşın başladığı 2011 yılından beri mağdur ve mazlumların yanında yer alan Türkiye Diyanet Vakfının, "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" sloganıyla bölgede inşa ettiği  İyilik Konutları'na bir destek de Seydişehir ilçe Müftülüğünden geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Âdem Bebek: Türkiye Diyanet Vakfımızın başlatmış olduğu kampanya kapsamında bizde birkaç adet iyilik ev yapımını üstlendik. Fedakârlık gösteren başta din görevlilerimiz ve tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum, Allah yardımlarını kabul eylesin’’ dedi.

Türkiye Diyanet Vakfının Suriye’de yetim muhtaç aileler başta olmak üzere savaş mağduru ailelerin hayat standartlarını iyileştirmeyi amaçladığını ifade eden Müftü Bebek, "Suriye'de bir insanlık dramı yaşanmakta, insanlar yaşam mücadelesi vermekte ve biz bu duruma seyirci kalamayız. Savaşın son bulması ve bir an önce evsiz ve yurtsuz kalan Suriyeli kardeşlerimizin memleketlerine dönebilmesi için dua ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.