whatsapp

Tatlıses çiğ köfte açıldı

SİVİL TOPLUM 07.04.2018 - 23:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tatlıses çiğ köfte açıldı

Kızılay Meydanı garanti banka yanında 'Tatlıses Çiğ Köfte'nin 221'nci şubesi açıldı.
Tatlıses Çiğ Köfte Seydişehir Şubesi sahibi Abdullah Ünal, açılışa katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek katılan herkese teşekkür etti. Ünal; “Kendimize özel hizmetlerimizle vatandaşlarımıza kaliteli ve uygun fiyatlardaki ürünlerimizle hizmet vereceğiz. Evlere Paket servislerimiz yapılacak. Çiğ Köfte’nin dışında yine Tatlıses’e özel olarak Lahmacun, Künefe, İçli Köfte çeşitleriyle de hizmet vereceğiz. Bizler Halkımızın hem keyif alacağı hem de karnını rahat bir şekilde doyurabileceği bir işletme kazandırdık. Halkımızın bizleri mutlaka ziyaret etmelerini bekliyoruz. ”dedi. Açılışa özel olarak çiğ köfte ve diğer ürünlerden de konuklara ikramda bulunuldu. Açılışa Belediye başkanı Mehmet Tutal ve davetliler katıldı.
Kızılay Meydanı garanti banka yanında 'Tatlıses Çiğ Köfte'nin 221'nci şubesi açıldı.

Tatlıses Çiğ Köfte Seydişehir Şubesi sahibi Abdullah Ünal, açılışa katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek katılan herkese teşekkür etti.

Ünal; “Kendimize özel hizmetlerimizle vatandaşlarımıza kaliteli ve uygun fiyatlardaki ürünlerimizle hizmet vereceğiz. Evlere Paket servislerimiz yapılacak. Çiğ Köfte’nin dışında yine Tatlıses’e özel olarak Lahmacun, Künefe, İçli Köfte çeşitleriyle de hizmet vereceğiz. Bizler Halkımızın hem keyif alacağı hem de karnını rahat bir şekilde doyurabileceği bir işletme kazandırdık. Halkımızın bizleri mutlaka ziyaret etmelerini bekliyoruz. ”dedi.

Açılışa özel olarak çiğ köfte ve diğer ürünlerden de konuklara ikramda bulunuldu.

Açılışa Belediye başkanı Mehmet Tutal ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.