whatsapp

Tatil bitti 13 bin öğrenci derse başladı

EĞİTİM 05.02.2018 - 11:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tatil bitti 13 bin öğrenci derse başladı

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, 2017-2018 yılı İkin yarı Eğitim – Öğretim 13 bin öğrenci, bin öğretmenin sorunsuz bir şekilde ders başı yaptıklarını bildirdi.
Kibar, yaptığı açıklamada öğrencilere iyi bir eğitim ortamı sağlamak için çaba gösterdiklerini ve çaba göstermeye devam edeceklerini söyledi.  Yarıyıl tatilinde okullarda bakım ve temizlik çalışmalarının yapılarak ikinci yarıya hazır hale getirildiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Yarı yıl tatilinde Mahmut Esat Orta okulu ve Lisesi, Dikilitaş, Ortakaraören mahallesindeki ilk ve ortaokullar, toki Ortaokullarında tamirat ve  genel temizlik çalışması yapıldı.  İkinci yarıyıla da sorunsuz bir şekilde başladık.” diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, inşaatı devam eden 1 okul kaldığını ifade ederek, “Alaylar 1 mahallesinde 24 derslikli, Ortaokul inşaatı yapılmaktadır. Bu okulumuz  2018 yılı içerisinde tamamlandığında şehir merkezinde ilk ve ortaokullarda derslik sıkıntımız kalmıyor. Diğer okullarımız da oldukça rahatlamış olacak. İkinci dönemin ilçemiz halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, 2017-2018 yılı İkin yarı Eğitim – Öğretim 13 bin öğrenci, bin öğretmenin sorunsuz bir şekilde ders başı yaptıklarını bildirdi.

Kibar, yaptığı açıklamada öğrencilere iyi bir eğitim ortamı sağlamak için çaba gösterdiklerini ve çaba göstermeye devam edeceklerini söyledi. 

Yarıyıl tatilinde okullarda bakım ve temizlik çalışmalarının yapılarak ikinci yarıya hazır hale getirildiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Yarı yıl tatilinde Mahmut Esat Orta okulu ve Lisesi, Dikilitaş, Ortakaraören mahallesindeki ilk ve ortaokullar, toki Ortaokullarında tamirat ve  genel temizlik çalışması yapıldı.  İkinci yarıyıla da sorunsuz bir şekilde başladık.” diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, inşaatı devam eden 1 okul kaldığını ifade ederek, “Alaylar 1 mahallesinde 24 derslikli, Ortaokul inşaatı yapılmaktadır. Bu okulumuz  2018 yılı içerisinde tamamlandığında şehir merkezinde ilk ve ortaokullarda derslik sıkıntımız kalmıyor. Diğer okullarımız da oldukça rahatlamış olacak. İkinci dönemin ilçemiz halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.