whatsapp

Tarım ve kırsal kalkınma toplantısı

BELEDİYE 24.01.2017 - 11:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tarım ve kırsal kalkınma toplantısı

Seydişehir MÜSİAD toplantı salonunda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Konya İl Koordinatörleri tarafından IPARD projeleri ve destekleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Seydişehir'in ekonomisin canlanması ve sosyal kapasitenin güçlenmesi için gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bölgenin tarım, turizm, ulaştırma, enerji, ticaret alanlarında önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. İnsanların refah düzeyini yükseltilmesi öncelikler arasında olduğunu kaydeden Başkan Tutal,  ‘’TKDK, IPARD Projeleri yatırımcılarımıza istedikleri alanlarda hibe veriyorlar. Gıda, hayvancılık, kırsal ve termal turizm noktasında Seydişehir'de çok güzel yatırımlar yapılabilir. Termal seracılık yatırımları katma değer kazandırıp ekonomimize ve istihdama katkı sağlayacaktır. Bu alanda ilçemizin potansiyeli yüksektir. Ben inanıyorum ki termal anlamda Seydişehir adından söz ettirecektir" dedi. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, MÜSİAD Seydişehir şubesi üyeleri, genç girişimciler ve tarımsal kırsal kalkınma koordinatörleri katıldı.
Seydişehir MÜSİAD toplantı salonunda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Konya İl Koordinatörleri tarafından IPARD projeleri ve destekleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Seydişehir'in ekonomisin canlanması ve sosyal kapasitenin güçlenmesi için gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bölgenin tarım, turizm, ulaştırma, enerji, ticaret alanlarında önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

İnsanların refah düzeyini yükseltilmesi öncelikler arasında olduğunu kaydeden Başkan Tutal,  ‘’TKDK, IPARD Projeleri yatırımcılarımıza istedikleri alanlarda hibe veriyorlar. Gıda, hayvancılık, kırsal ve termal turizm noktasında Seydişehir'de çok güzel yatırımlar yapılabilir. Termal seracılık yatırımları katma değer kazandırıp ekonomimize ve istihdama katkı sağlayacaktır. Bu alanda ilçemizin potansiyeli yüksektir. Ben inanıyorum ki termal anlamda Seydişehir adından söz ettirecektir" dedi.

Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, MÜSİAD Seydişehir şubesi üyeleri, genç girişimciler ve tarımsal kırsal kalkınma koordinatörleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.