whatsapp

Tarım orman müdürlüğünde değerlendirme toplantısı

EKONOMİ 29.09.2018 - 13:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tarım orman müdürlüğünde değerlendirme toplantısı

Tarım ve Orman Müdürlüğünün düzenlediği İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında, Seydişehir tarımında bugüne kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Müdürlük toplantı salonunda Seydişehir’de tarımsal alanda yaşanan gelişmeler, sektör ve çiftçi sorunları çözüm önerileri ele alındı. Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Aydın Erdoğan, tarım, orman, hayvancılıkla ilgili hükümet teşviklerinden üreticilerin yeterince yararlanamadıkları serzenişlerinin paylaşılması gerektiğini vurguladı. Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, 2018 yılında sahada 54 personelle gerekli tüm önlemleri alarak her şartta üreticilerin en üst seviyede verim almalarını sağladıklarını kaydetti. Sürekli arazide, çiftçilerin yanında olduklarını dile getiren Ünüvar, ‘’Teknik uzmanlarımız tarafından zirai karantina çalışmaları, sürvey uygulamaları, hasat öncesi denetimler, eğitim, kontrol vb. bitki sağlığı çalışmaları yapıldı. 2019 yılında 450 bin dekar alanda farklı tarım ve meyve üretimleri ve hayvancılık faaliyetlerine uygulanacak projeleri planlamak, üreticilerimize daha fazla faydalı olunabilmek için hizmet dolu bir yıl olmasını arzu ediyoruz. Tüm personelle bunu gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız.’’ dedi. Daha sonra, Ziraat mühendisleri ve hayvan veterinerleri tarafından yapılan çalışmalar verilen destekler anlatıldı. Görüş ve temennilerle toplantı son buldu. Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Kamu kurum Müdürleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Tarım ve Orman Müdürlüğünün düzenlediği İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında, Seydişehir tarımında bugüne kadar yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Müdürlük toplantı salonunda Seydişehir’de tarımsal alanda yaşanan gelişmeler, sektör ve çiftçi sorunları çözüm önerileri ele alındı.

Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Aydın Erdoğan, tarım, orman, hayvancılıkla ilgili hükümet teşviklerinden üreticilerin yeterince yararlanamadıkları serzenişlerinin paylaşılması gerektiğini vurguladı.

Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, 2018 yılında sahada 54 personelle gerekli tüm önlemleri alarak her şartta üreticilerin en üst seviyede verim almalarını sağladıklarını kaydetti.

Sürekli arazide, çiftçilerin yanında olduklarını dile getiren Ünüvar, ‘’Teknik uzmanlarımız tarafından zirai karantina çalışmaları, sürvey uygulamaları, hasat öncesi denetimler, eğitim, kontrol vb. bitki sağlığı çalışmaları yapıldı. 2019 yılında 450 bin dekar alanda farklı tarım ve meyve üretimleri ve hayvancılık faaliyetlerine uygulanacak projeleri planlamak, üreticilerimize daha fazla faydalı olunabilmek için hizmet dolu bir yıl olmasını arzu ediyoruz. Tüm personelle bunu gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız.’’ dedi.

Daha sonra, Ziraat mühendisleri ve hayvan veterinerleri tarafından yapılan çalışmalar verilen destekler anlatıldı. Görüş ve temennilerle toplantı son buldu.

Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Kamu kurum Müdürleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.