whatsapp

Tarım lisesinden ödüllü kitap okuma yarışması

EĞİTİM 28.03.2018 - 12:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tarım lisesinden ödüllü kitap okuma yarışması

Suğla Tarım Meslek Lisesinde okuyan öğrencilere yönelik Kitap Okuma Yarışması düzenleniyor.
Yarışmaya tüm öğrenciler katılacak ve yarışmada en az 5000 sayfa kitap okunacak. Kitap okuma sınıf ve okul Kütüphanesinde öğretmen ve idarecilerin gözetiminde belirlenen saatle içerisinde 1 Nisan -15 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak. Yarışma sonucu jüri tarafından açıklanacak ve İlk 3 ‘ e giren öğrenciler ödüllendirilecek. Ödül olarak Antalya Belek ‘ te 5 yıldızlı otelde 18-19-20 Mayıs tarihlerinde 1. Ve 2. Olan öğrenciler tatil kazanacak.3. olan öğrenciye tablet hediye edilecek. Okul Müdürü Ömer DİNÇSOY; Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin; Türkçeyi doğru, güzel ve etkili kullanma becerilerinin geliştirilmesi serbest zamanlarının yararlı ve etkili olarak değerlendirilmesi, okuma, anlama, yorumlama, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme becerilerinin artırılması, kelime dağarcıklarının zenginleştirilmesi, okul pansiyonlarında kitap okumayı teşvik edecek ortamların oluşturulması, okuma kültürünün ve kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla “BİZ KİTAP OKUYORUZ” kitap okuma yarışması düzenlenmiştir. Dedi.
Suğla Tarım Meslek Lisesinde okuyan öğrencilere yönelik Kitap Okuma Yarışması düzenleniyor.

Yarışmaya tüm öğrenciler katılacak ve yarışmada en az 5000 sayfa kitap okunacak. Kitap okuma sınıf ve okul Kütüphanesinde öğretmen ve idarecilerin gözetiminde belirlenen saatle içerisinde 1 Nisan -15 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacak. Yarışma sonucu jüri tarafından açıklanacak ve İlk 3 ‘ e giren öğrenciler ödüllendirilecek. Ödül olarak Antalya Belek ‘ te 5 yıldızlı otelde 18-19-20 Mayıs tarihlerinde 1. Ve 2. Olan öğrenciler tatil kazanacak.3. olan öğrenciye tablet hediye edilecek.

Okul Müdürü Ömer DİNÇSOY; Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin; Türkçeyi doğru, güzel ve etkili kullanma becerilerinin geliştirilmesi serbest zamanlarının yararlı ve etkili olarak değerlendirilmesi, okuma, anlama, yorumlama, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme becerilerinin artırılması, kelime dağarcıklarının zenginleştirilmesi, okul pansiyonlarında kitap okumayı teşvik edecek ortamların oluşturulması, okuma kültürünün ve kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla “BİZ KİTAP OKUYORUZ” kitap okuma yarışması düzenlenmiştir. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.