whatsapp

Tarım Kredi Kooperatifi Kongresi Yapıldı

SİVİL TOPLUM 09.04.2018 - 13:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tarım Kredi Kooperatifi Kongresi Yapıldı

Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifi olağan genel kurulu Halk Eğitim Salonunda yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Mustafa Balık başkanlığa seçildi.
Önceki başkan Hasan Tahsin Özden’nin aday olmadığı kongrede seçimler kapalı oylama ile yapıldı. Mustafa Balık 4 yıllığına kooperatif başkanlığına seçildi. Delegeler teşekkür konuşması yapan Başkan Mustafa Balık, “Arzu ettiklerimizi gerçekleştirebilmemiz için üreticilerimiz kooperatiflerine sahip çıkmalı. Özellikle gübre, zirai alet ve makine, zirai ilaç gibi ürünlerle birlikte diğer tüm ihtiyaçlarını kooperatiflerden temin etmeye çağırıyorum. Sizlere bol ürünlü, sağlıklı yıllar temenni ediyorum.’’dedi. Yönetim kurulu üyeleri; Başkan Mustafa Balık, Başkan yardımcısı Nihat Kocagöz, üyeliklere ise Ramazan Çınar, Namık Özden, Musa Baldan seçildi.
Seydişehir Tarım Kredi Kooperatifi olağan genel kurulu Halk Eğitim Salonunda yapıldı. Tek listeyle girilen seçimde Mustafa Balık başkanlığa seçildi.

Önceki başkan Hasan Tahsin Özden’nin aday olmadığı kongrede seçimler kapalı oylama ile yapıldı. Mustafa Balık 4 yıllığına kooperatif başkanlığına seçildi.

Delegeler teşekkür konuşması yapan Başkan Mustafa Balık, “Arzu ettiklerimizi gerçekleştirebilmemiz için üreticilerimiz kooperatiflerine sahip çıkmalı. Özellikle gübre, zirai alet ve makine, zirai ilaç gibi ürünlerle birlikte diğer tüm ihtiyaçlarını kooperatiflerden temin etmeye çağırıyorum. Sizlere bol ürünlü, sağlıklı yıllar temenni ediyorum.’’dedi.

Yönetim kurulu üyeleri; Başkan Mustafa Balık, Başkan yardımcısı Nihat Kocagöz, üyeliklere ise Ramazan Çınar, Namık Özden, Musa Baldan seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.