whatsapp

Taraşçı yayla şenliği yapıldı

SİVİL TOPLUM 27.08.2018 - 10:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı yayla şenliği yapıldı

Seydişehir Taraşçı Mahallesi'nde düzenlenen Akdağ yayla şenliği, yöre halkını bir araya getirdi. Taraşçı Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Akdağ Yayla Şenliği gurbetçilerin katılımıyla gerçekleşti. Dernek Başkanı ve Mahalle Muhtarı Bahahddin Karal,  yaptığı açış konuşmasında, gelenek ve geçmişe sahip çıkarak, bunları gelecek nesillere aktarmanın önemli olduğuna söyledi. Karal," Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor. Geçmişimizi unutmuyoruz. Geleneklerimizi genç nesiller görüyor.’’ dedi. Yöresel halk müziği dinletiler, Konya kaşık oyunu, spor gösterisinin de sunulduğu şenlikte, katılımcılara yemek ikram edildi. Dernek yönetim kurulu üyesi Mustafa Bağcı, sponsor ve katılımcılara teşekkür etti. Şenliğe, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, çok sayıda davetli katıldı.

Seydişehir Taraşçı Mahallesi'nde düzenlenen Akdağ yayla şenliği, yöre halkını bir araya getirdi.

Taraşçı Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Akdağ Yayla Şenliği gurbetçilerin katılımıyla gerçekleşti.

Dernek Başkanı ve Mahalle Muhtarı Bahahddin Karal,  yaptığı açış konuşmasında, gelenek ve geçmişe sahip çıkarak, bunları gelecek nesillere aktarmanın önemli olduğuna söyledi.

Karal," Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor. Geçmişimizi unutmuyoruz. Geleneklerimizi genç nesiller görüyor.’’ dedi.

Yöresel halk müziği dinletiler, Konya kaşık oyunu, spor gösterisinin de sunulduğu şenlikte, katılımcılara yemek ikram edildi.

Dernek yönetim kurulu üyesi Mustafa Bağcı, sponsor ve katılımcılara teşekkür etti.

Şenliğe, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.