whatsapp

Taraşcı ortaokuluna yeşil bayrak

EĞİTİM 31.05.2018 - 12:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşcı ortaokuluna yeşil bayrak

Seydişehir Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu Eko Okullar programı kapsamında Yeşil Bayrak Ödülünü aldı.
Okul Müdürü Hayrettin Topuz, çevre konusunda yapılan çalışmalarla başarılı olan okulunun 2 yıl süreli Yeşil Bayrak Ödülü verildiğini söyledi. Ödülün Ankara Türkiye çevre vakfı tarafından verildiğini kaydeden Topuz, ‘’Bu ödül aynı zamanda okulumuzun çevreye duyarlı bir okul olduğunu gösteren uluslararası bir eko-etiketidir. 2 yıldır sürdürdüğümüz çalışma sonucu Türkiye çevre vakfı tarafından düzenlenen Uluslararası Eco okullar arasında yerimizi aldık.’’dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul Müdürü Hayrettin Topuz’u tebrik ederek, başarılar diledi.
Seydişehir Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu Eko Okullar programı kapsamında Yeşil Bayrak Ödülünü aldı.

Okul Müdürü Hayrettin Topuz, çevre konusunda yapılan çalışmalarla başarılı olan okulunun 2 yıl süreli Yeşil Bayrak Ödülü verildiğini söyledi.

Ödülün Ankara Türkiye çevre vakfı tarafından verildiğini kaydeden Topuz, ‘’Bu ödül aynı zamanda okulumuzun çevreye duyarlı bir okul olduğunu gösteren uluslararası bir eko-etiketidir. 2 yıldır sürdürdüğümüz çalışma sonucu Türkiye çevre vakfı tarafından düzenlenen Uluslararası Eco okullar arasında yerimizi aldık.’’dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul Müdürü Hayrettin Topuz’u tebrik ederek, başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.