whatsapp

Taraşçı’da parke taşı döşeme çalışmaları

BELEDİYE 28.06.2018 - 12:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı’da parke taşı döşeme çalışmaları

Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyesi işbirliği ile Taraşçı Mahallesi'nde kilit parke döşeme çalışması başlatıldı.
Mahalle Muhtarı Bahaddin Karal, 3 bin 500 nüfuslu mahallede ulaşımı rahatlatmak ve yolları daha güvenli hale getirmek için büyük çaba harcadıklarını söyledi. Bir yandan parke çalışmaları yapılırken bir yandan da yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini aktaran Karal, şöyle konuştu: "12 bin metrekare parke taşının döşeneceği bin 700 metre uzunluğundaki güzergahta çalışmalar sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeni ve modern görünümüne kavuşacak. Bizim taleplerimizi yerine getiren Büyükşehir ve ilçe belediyemiz yetkililerine halkımız adına teşekkür ediyorum."
Konya Büyükşehir ve Seydişehir Belediyesi işbirliği ile Taraşçı Mahallesi'nde kilit parke döşeme çalışması başlatıldı.

Mahalle Muhtarı Bahaddin Karal, 3 bin 500 nüfuslu mahallede ulaşımı rahatlatmak ve yolları daha güvenli hale getirmek için büyük çaba harcadıklarını söyledi.
Bir yandan parke çalışmaları yapılırken bir yandan da yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini aktaran Karal, şöyle konuştu:
"12 bin metrekare parke taşının döşeneceği bin 700 metre uzunluğundaki güzergahta çalışmalar sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeni ve modern görünümüne kavuşacak. Bizim taleplerimizi yerine getiren Büyükşehir ve ilçe belediyemiz yetkililerine halkımız adına teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.