whatsapp

Taraşçı Akdağ Yayla Şenliği

SİVİL TOPLUM 28.06.2017 - 11:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Taraşçı Akdağ Yayla Şenliği

Konya’nın Seydişehir ilçesinde düzenlenen Akdağ Yayla Şenliğinin ilki gerçekleştirildi.
Taraşçı Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince Akdağ mesire alanında gerçekleştirilen şenliğe katılan Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, yaptığı konuşmada bu tür şenliklerin toplumların birlik ve beraberliklerine önemli katkılar sunduğunu belirtti.  Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Tüfekci, "Dünya’da meydan okumaların gerçekleştiği yer Türkiye’nin etrafıdır. Buna fırsat vermeyeceğiz." dedi. Dernek Başkanı ve mahalle Muhtarı Bahaddin Karal, Türk milletinin daima devletine sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Karal, ‘’ köyümüzden  başka yerlere göç eden, yurt dışında çalışan vatandaşlarımızın her yıl bir araya gelmelerini sağlamak, bu sayede birbirleri ile kaynaşmak, tanışmak ve bu sayede köylerini unutmamalarını sağlamaktır" dedi. Paintball silahı atişı gösterileri, yöresel yarışmalar, müzik eğlence ile ile devam eden etkinlikler, yemek ile sona erdi. Şenliğe Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,  muhtarlar, köy sakinleri katıldı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde düzenlenen Akdağ Yayla Şenliğinin ilki gerçekleştirildi.

Taraşçı Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince Akdağ mesire alanında gerçekleştirilen şenliğe katılan Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, yaptığı konuşmada bu tür şenliklerin toplumların birlik ve beraberliklerine önemli katkılar sunduğunu belirtti. 

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Tüfekci, "Dünya’da meydan okumaların gerçekleştiği yer Türkiye’nin etrafıdır. Buna fırsat vermeyeceğiz." dedi.

Dernek Başkanı ve mahalle Muhtarı Bahaddin Karal, Türk milletinin daima devletine sahip çıkması gerektiğini kaydetti.
Karal, ‘’ köyümüzden  başka yerlere göç eden, yurt dışında çalışan vatandaşlarımızın her yıl bir araya gelmelerini sağlamak, bu sayede birbirleri ile kaynaşmak, tanışmak ve bu sayede köylerini unutmamalarını sağlamaktır" dedi.
Paintball silahı atişı gösterileri, yöresel yarışmalar, müzik eğlence ile ile devam eden etkinlikler, yemek ile sona erdi.
Şenliğe Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,  muhtarlar, köy sakinleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.