whatsapp

Suriyeliler toplantısı yapıldı

GÜNDEM 17.10.2017 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Suriyeliler toplantısı yapıldı

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında Seydişehir’deki Suriyeliler ile ilgili “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.
Kaymakamlık salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Seydişehir’e gelen Suriyelilerin son durumları, sorunları ve çözüm önerileri ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle değerlendirildi. Kaymakam Erdoğan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Suriyeli misafirlerin durumları ile ilgili genel bir değerlendirme yapmak ve alınacak tedbirleri belirlemek amacıyla bir araya gelindiğini söyledi.  İlçede yaklaşık bin 500 Suriyeli misafirin kayıt altına alındığını ifade eden Kaymakam Erdoğan, Suriyeli misafirler ile ilgili eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, ısınma ve toplum güvenliğinin korunması gibi konularda toplantıların devam edeceğini kaydetti. Toplantı karşılıklı değerlendirmelerin ve bazı kararların alınması ile sona erdi.
Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında Seydişehir’deki Suriyeliler ile ilgili “Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Kaymakamlık salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Seydişehir’e gelen Suriyelilerin son durumları, sorunları ve çözüm önerileri ilgili kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle değerlendirildi.

Kaymakam Erdoğan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Suriyeli misafirlerin durumları ile ilgili genel bir değerlendirme yapmak ve alınacak tedbirleri belirlemek amacıyla bir araya gelindiğini söyledi. 
İlçede yaklaşık bin 500 Suriyeli misafirin kayıt altına alındığını ifade eden Kaymakam Erdoğan, Suriyeli misafirler ile ilgili eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, ısınma ve toplum güvenliğinin korunması gibi konularda toplantıların devam edeceğini kaydetti.
Toplantı karşılıklı değerlendirmelerin ve bazı kararların alınması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.