whatsapp

Sur çelik kapı tasarımları!

SİVİL TOPLUM 28.12.2018 - 11:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sur çelik kapı tasarımları!

Yıllardır Türkiye’nin ve dünyanın lider çelik kapı firması olan Sur çelik kapı hizmetlerini müşterilerine her geçen gün daha da kaliteli şekilde sunuyoruz. Hem kurumsal hem de yenilikçi çizgisinden hiçbir zaman vazgeçmiyor. Son teknolojiye her zaman kapılarına uyguluyor ve en kaliteli, güvenli şekilde size ulaştırıyor. Sektörün her aşamasında var olan, marka değeri olan bir firma olarak yoluna devam ediyor. 1930’lardan gelen yılların verdiği tecrübe ve gururu ile kaliteli ürün anlayışını asla değiştirmeden devam ettiriyor. Dinamik, tecrübeli ve verimli bir yapıya sahip olan Sur çelik kapı, müşteri memnuniyetine ve menfaatine uygun şekilde uygulamayı amaç ediniyor. Araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile tüketicilerin farklı yaşam koşullarına ve kullanım tarzlarına uygun, dünya standartlarında, çevre dostu ürünler oluşturuyor. Bir kapı aldığınız zaman aslında evinizin güvenliğini ve huzurunu da satın alırsınız. Sur çelik kapı sadece bir çelik kapı üreticisi değildir aynı zamanda müşterilerine değer verir. Tarihine sahip çıkan ve bu anlayış anlayışla yoluna devam eden sur çelik kapı dünyanın en güvenli kapılarını üretmektedir. Güvenlik konusunda en yüksek direnç ve dayanıklılık derecesine sahip olan “altıncı seviye kapılar testi”ni başarıyla geçmiştir ve ilklerin kapı üreticisidir. Deprem gibi doğal afetlerde kendi kendini otomatik olarak açabilen kapıları üretmiştir. Bir evin dış kapısı o eve ait ilk izlenimi verir. Bu yüzden güvenliğin yanında tasarıma da özellikle önem veriyoruz.

Yıllardır Türkiye’nin ve dünyanın lider çelik kapı firması olan Sur çelik kapı hizmetlerini müşterilerine her geçen gün daha da kaliteli şekilde sunuyoruz. Hem kurumsal hem de yenilikçi çizgisinden hiçbir zaman vazgeçmiyor. Son teknolojiye her zaman kapılarına uyguluyor ve en kaliteli, güvenli şekilde size ulaştırıyor. Sektörün her aşamasında var olan, marka değeri olan bir firma olarak yoluna devam ediyor. 1930’lardan gelen yılların verdiği tecrübe ve gururu ile kaliteli ürün anlayışını asla değiştirmeden devam ettiriyor. Dinamik, tecrübeli ve verimli bir yapıya sahip olan Sur çelik kapı, müşteri memnuniyetine ve menfaatine uygun şekilde uygulamayı amaç ediniyor.

Araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile tüketicilerin farklı yaşam koşullarına ve kullanım tarzlarına uygun, dünya standartlarında, çevre dostu ürünler oluşturuyor. Bir kapı aldığınız zaman aslında evinizin güvenliğini ve huzurunu da satın alırsınız. Sur çelik kapı sadece bir çelik kapı üreticisi değildir aynı zamanda müşterilerine değer verir. Tarihine sahip çıkan ve bu anlayış anlayışla yoluna devam eden sur çelik kapı dünyanın en güvenli kapılarını üretmektedir. Güvenlik konusunda en yüksek direnç ve dayanıklılık derecesine sahip olan “altıncı seviye kapılar testi”ni başarıyla geçmiştir ve ilklerin kapı üreticisidir. Deprem gibi doğal afetlerde kendi kendini otomatik olarak açabilen kapıları üretmiştir. Bir evin dış kapısı o eve ait ilk izlenimi verir. Bu yüzden güvenliğin yanında tasarıma da özellikle önem veriyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.