whatsapp

Sulu Boya Resim Sergisi Açıldı

KÜLTÜR - SANAT 23.05.2016 - 12:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sulu Boya Resim Sergisi Açıldı

Seydişehir Müsiad salonunda Sulu Boya Sanatçısı Mevlüt Açık’ın hazırladığı resim sergisi açıldı.
Sulu Boya Sanatçısı Mevlüt Açık, Sulu boya resim sergisinin bir hafta boyunca sanatseverlerin ilgisine sunulacağını söyledi. Sulu boya sanatını Seydişehir’lilere  tanıtmayı amaçladığını belirten Açık “Sergideki bütün eserlerde büyük bir emek var. Hepside bir yılda hazırlanmış çok özel tablolar. Sanatseverlerin ilgisini çekecek 52 karışık türden tablolar. Bütün sanatseverleri sergimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Seydişehir Müsiad salonunda Sulu Boya Sanatçısı Mevlüt Açık’ın hazırladığı resim sergisi açıldı.

Sulu Boya Sanatçısı Mevlüt Açık, Sulu boya resim sergisinin bir hafta boyunca sanatseverlerin ilgisine sunulacağını söyledi.
Sulu boya sanatını Seydişehir’lilere  tanıtmayı amaçladığını belirten Açık “Sergideki bütün eserlerde büyük bir emek var. Hepside bir yılda hazırlanmış çok özel tablolar. Sanatseverlerin ilgisini çekecek 52 karışık türden tablolar. Bütün sanatseverleri sergimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.