whatsapp

Suğla Tarım Meslek Lisesinde açık büfe eğitimi

EĞİTİM 15.05.2017 - 12:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Suğla Tarım Meslek Lisesinde açık büfe eğitimi

Seydişehir Suğla Tarım Meslek Lisesi pansiyonunda kalan 110 öğrenciye açık büfe dengeli beslenme alışkanlığını kazanma konusunda uygulamalı eğitim yapıldı.
Uygulama eğitiminin israf ve çöpe atılan yemek ve ekmeklerin önüne geçileceğini anlatan Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, açık büfede yemek yeme alışkanlığı kazanacaklarını vurguladı. Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, ‘’Öğrencilerimiz bu tarz uygulamalardan memnun kalıyorlar. Açık büfe uygulamamızda dengeli beslenme konusunda ihtiyacı kadar yemek alma ve israf etmeme konusunda öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Çalışma sonucunda bu uygulamanın faydalı olduğunu gördük.’’dedi. Eğitime İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Uluyurt ve idareciler katıldı. 
Seydişehir Suğla Tarım Meslek Lisesi pansiyonunda kalan 110 öğrenciye açık büfe dengeli beslenme alışkanlığını kazanma konusunda uygulamalı eğitim yapıldı.

Uygulama eğitiminin israf ve çöpe atılan yemek ve ekmeklerin önüne geçileceğini anlatan Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, açık büfede yemek yeme alışkanlığı kazanacaklarını vurguladı.

Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, ‘’Öğrencilerimiz bu tarz uygulamalardan memnun kalıyorlar. Açık büfe uygulamamızda dengeli beslenme konusunda ihtiyacı kadar yemek alma ve israf etmeme konusunda öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Çalışma sonucunda bu uygulamanın faydalı olduğunu gördük.’’dedi.

Eğitime İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Uluyurt ve idareciler katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.