whatsapp

STSO dan enflasyonla mücadeleye çağrı

SİVİL TOPLUM 16.10.2018 - 23:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

STSO dan enflasyonla mücadeleye çağrı

Seydişehir TSO Başkanı Cemal Küçük, üyelere enflasyonla mücadelede indirimler için çağrıda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan "Enflasyonla Mücadele Programını desteklediklerini belirten Küçük, enflasyonla mücadelede çocukların geleceği için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi. Yüzde 10 indirim kampanyası uygulamasının tüketimin devamı açısından önemli olduğunu belirten Küçük, "Reel sektörün KDV iadelerinin de yılbaşından itibaren ödenecek olması üyelerimiz tarafından çok olumlu karşılandı. Ülke olarak geçtiğimiz bu sıkıntılı süreçte, geleceğimizi etkileyecek enflasyonla mücadelede tüm kesimlerin ortak kararlılık sergilemesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu süreçte elimizi taşın altına koyacağımızı bundan yaklaşık bir ay önce ifade ettik. Fiyatların yükselmesi ve likidite sıkıntısı karşısında üyelerimize destek olmak adına girişimlerimizi yaptık. Tüm hazırlık çalışmalarını bitirdiğimiz odamızın hizmet binası projesinin yapımını erteledik ve bu kaynağı üyelerimiz için düşük maliyetli finansman oluşturmak üzere bankalara aktardık. Bunu yaparken de 'şimdi değilse ne zaman' dedik. Yerli ve milli üretimin önemine dikkat çektik. Bu sürecin atlatılacağından hiç şüphemiz yok. Ülke olarak geçmişte enflasyon yüzünden ağır bedeller ödedik. Düşük enflasyonun refaha nasıl yansıdığını son 15 yılda gördük.  Dolayısıyla toplumun tüm kesimlerinin el ele vererek enflasyonla topyekûn mücadelesi aydınlık yarınlarımız için çok önemli ve bu mücadelede başarılı olacağız. Seydişehirli tüm tüccarlarımız da enflasyonla mücadele için aynı safta yer almaktadır"

Seydişehir TSO Başkanı Cemal Küçük, üyelere enflasyonla mücadelede indirimler için çağrıda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan "Enflasyonla Mücadele Programını desteklediklerini belirten Küçük, enflasyonla mücadelede çocukların geleceği için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

Yüzde 10 indirim kampanyası uygulamasının tüketimin devamı açısından önemli olduğunu belirten Küçük, "Reel sektörün KDV iadelerinin de yılbaşından itibaren ödenecek olması üyelerimiz tarafından çok olumlu karşılandı. Ülke olarak geçtiğimiz bu sıkıntılı süreçte, geleceğimizi etkileyecek enflasyonla mücadelede tüm kesimlerin ortak kararlılık sergilemesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu süreçte elimizi taşın altına koyacağımızı bundan yaklaşık bir ay önce ifade ettik. Fiyatların yükselmesi ve likidite sıkıntısı karşısında üyelerimize destek olmak adına girişimlerimizi yaptık. Tüm hazırlık çalışmalarını bitirdiğimiz odamızın hizmet binası projesinin yapımını erteledik ve bu kaynağı üyelerimiz için düşük maliyetli finansman oluşturmak üzere bankalara aktardık. Bunu yaparken de 'şimdi değilse ne zaman' dedik. Yerli ve milli üretimin önemine dikkat çektik. Bu sürecin atlatılacağından hiç şüphemiz yok. Ülke olarak geçmişte enflasyon yüzünden ağır bedeller ödedik. Düşük enflasyonun refaha nasıl yansıdığını son 15 yılda gördük.  Dolayısıyla toplumun tüm kesimlerinin el ele vererek enflasyonla topyekûn mücadelesi aydınlık yarınlarımız için çok önemli ve bu mücadelede başarılı olacağız. Seydişehirli tüm tüccarlarımız da enflasyonla mücadele için aynı safta yer almaktadır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.