whatsapp

Sosyal yardım merkezi 322 kişiye ulaştı

SİVİL TOPLUM 04.04.2020 - 14:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sosyal yardım merkezi 322 kişiye ulaştı

Seydişehir kaymakamlığı, belediye başkanlığı organizasyonunda ihtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturulan vefa sosyal destek yardım merkezi vatandaşların isteklerini karşılıyor. Sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği yardım merkezinde Wassap 05497388707 telefon hattına iletilen talepleri karşılamak için gece gündüz demeden var güçleriyle çalışıyorlar. Vefa Sosyal Destek Gruplarınca, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda; alış-veriş talepleri, gıda yardımı ve hijyen paketi dağıtımı yapılıyor. Bu kapsamda, bugüne kadar toplam 322 vatandaşa yardım verildiği öğrenildi. Yardım merkezinden edinilen bilgilerde, Korono virüs ile mücadele kapsamında devletin almış olduğu kararları ve tedbirleri eksiksiz bir şekilde yerine getirebilmek için tüm kurumların, bütün imkânları ile vatandaşların yanında ve hizmetinde oldukları belirtildi.

Seydişehir kaymakamlığı, belediye başkanlığı organizasyonunda ihtiyaç olması halinde özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için oluşturulan vefa sosyal destek yardım merkezi vatandaşların isteklerini karşılıyor.

Sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği yardım merkezinde Wassap 05497388707 telefon hattına iletilen talepleri karşılamak için gece gündüz demeden var güçleriyle çalışıyorlar.

Vefa Sosyal Destek Gruplarınca, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda; alış-veriş talepleri, gıda yardımı ve hijyen paketi dağıtımı yapılıyor. Bu kapsamda, bugüne kadar toplam 322 vatandaşa yardım verildiği öğrenildi.

Yardım merkezinden edinilen bilgilerde, Korono virüs ile mücadele kapsamında devletin almış olduğu kararları ve tedbirleri eksiksiz bir şekilde yerine getirebilmek için tüm kurumların, bütün imkânları ile vatandaşların yanında ve hizmetinde oldukları belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.