whatsapp

Sonbaharda elma ağacı meyve verdi; görenler şaşkına döndü

SİVİL TOPLUM 16.11.2020 - 14:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sonbaharda elma ağacı meyve verdi; görenler şaşkına döndü

Konya’nın Seydişehir ilçesi Ortakaraören Mahallesinden bir bahçedeki elma ağaçları sonbaharın son günlerinde meyve verdi. Dallardaki elmalar, görenleri şaşırttı. Çiftçi Yüksel Şimşek’in bahçesindeki elma ağacı, bu yıl havaların sıcak gitmesi nedeniyle ilk defa sonbaharın son günlerinde meyve verdi. Hayatında ilk defa bu mevsimde elma hasadı yaptığını ifade eden Şimşek, durumun kendisini ve görenleri şaşkına çevirdiğini söyledi. Şimşek, şunları söyledi: "Bu mevsimde elma ağaçlarında meyve olması beni çok şaşırttı. Elma normalde yaz aylarında hasat edilir. Ancak bu yıl hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde olması nedeniyle ağaçlar çiçek açıp elma verdi. Bu duruma yalnızca ben değil, ağaçlarda elma olduğunu gören vatandaşlar da şaşırdı. Bizim için güzel bir sürpriz oldu. Deneme amacıyla diktiğim bodur elmaları önümüzdeki yıllarda çoğaltacağım" dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Ortakaraören Mahallesinden bir bahçedeki elma ağaçları sonbaharın son günlerinde meyve verdi. Dallardaki elmalar, görenleri şaşırttı.
Çiftçi Yüksel Şimşek’in bahçesindeki elma ağacı, bu yıl havaların sıcak gitmesi nedeniyle ilk defa sonbaharın son günlerinde meyve verdi.

Hayatında ilk defa bu mevsimde elma hasadı yaptığını ifade eden Şimşek, durumun kendisini ve görenleri şaşkına çevirdiğini söyledi.

Şimşek, şunları söyledi: "Bu mevsimde elma ağaçlarında meyve olması beni çok şaşırttı. Elma normalde yaz aylarında hasat edilir. Ancak bu yıl hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde olması nedeniyle ağaçlar çiçek açıp elma verdi. Bu duruma yalnızca ben değil, ağaçlarda elma olduğunu gören vatandaşlar da şaşırdı. Bizim için güzel bir sürpriz oldu. Deneme amacıyla diktiğim bodur elmaları önümüzdeki yıllarda çoğaltacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.