whatsapp

Şölenin Sevimli Papağanına İlgi

BELEDİYE 03.08.2017 - 14:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şölenin Sevimli Papağanına İlgi

Seydişehir Belediyesi düzenlediği şölenin ikinci gününde de on binlerce vatandaşa ev sahipliği yaparken, alana getirilen papağan herkesin ilgi odağı oldu.
Kuğulu parkta düzenlenen şölenin sevimli misafiri papağan özellikle küçüklerin büyük ilgisini çekti. Aileleriyle alanı gezen çocuklar, sevimli papağan karşısında büyük bir sevince kapıldılar. Papağanın sahibi Ömer Yaka, papağanın konuştuğunu herekse güzel pozlar verdiğini söyledi. Tüm festival ve şölenleri papağanıyla ziyaret ettiğini belirten Yaka, ‘’ papağanım herkesin ilgi dağı oluyor. Güzel konuşur. Kaçmaz insanlara zarar. Küçük bir para karşılığı herkes fotoğraf çektirebilir’’dedi.
Seydişehir Belediyesi düzenlediği şölenin ikinci gününde de on binlerce vatandaşa ev sahipliği yaparken, alana getirilen papağan herkesin ilgi odağı oldu.

Kuğulu parkta düzenlenen şölenin sevimli misafiri papağan özellikle küçüklerin büyük ilgisini çekti. Aileleriyle alanı gezen çocuklar, sevimli papağan karşısında büyük bir sevince kapıldılar.

Papağanın sahibi Ömer Yaka, papağanın konuştuğunu herekse güzel pozlar verdiğini söyledi.

Tüm festival ve şölenleri papağanıyla ziyaret ettiğini belirten Yaka, ‘’ papağanım herkesin ilgi dağı oluyor. Güzel konuşur. Kaçmaz insanlara zarar. Küçük bir para karşılığı herkes fotoğraf çektirebilir’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.