whatsapp

Sokak ve mahallemize sahip çıkalım

SAĞLIK 04.08.2019 - 23:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sokak ve mahallemize sahip çıkalım

Seydişehir’de mahalle ve sokakların daha güzel ve yaşanılır olması için proje çalışma yapılması gerekir. Her sokağın bir yöneticisi olmalı. Belediyeye sokağın kirliliği hakkında bilgi versin. Sokakları güzelleştirmek için sokakta yaşayanlar ile birlikte hareket etsin ve çeşitli etkinlikler düzenlensin. Günümüzde kanserin hızlı bir şekilde yayılmasının başında sokaklarda olan çöp bidonları gelir. En büyük nedeni ise sokaklarımızda bulunan çöp kutuları. Belediyenin çöp araçları zaten sokaklara gelip çöpleri topluyorlar. Ben de diyorum ki çöp arabaları hazır gelmişken insanlar çöplerini direk arabaya atsınlar. Böylece sokaklarda çöp olmaz ve çöplerden yayılan pis hava da insanlar tarafından solunmaz. İnsanları harekete geçirmek için sokaklarda “En Temiz Sokak” yarışması yapılsın. İnsanlar sokakları güzelleştirmek için çaba sarf etsin. Daha sonra ilgili kurumlardan oluşan heyet gelip sokakları denetlesin ve en temiz olan sokak için bir ödül versin. Böylece insanlarımız daha gayretli olur ve sokağını ve mahallesini güzelleştirmek için daha da çaba gösterir. Bu Seydişehir hepimizin. Güzelleştirmek de hepimizin elinde. İnsanlar ve yetkililer bu konuda daha duyarlı olmaları gerekir. 

Seydişehir’de mahalle ve sokakların daha güzel ve yaşanılır olması için proje çalışma yapılması gerekir.

Her sokağın bir yöneticisi olmalı. Belediyeye sokağın kirliliği hakkında bilgi versin. Sokakları güzelleştirmek için sokakta yaşayanlar ile birlikte hareket etsin ve çeşitli etkinlikler düzenlensin.

Günümüzde kanserin hızlı bir şekilde yayılmasının başında sokaklarda olan çöp bidonları gelir. En büyük nedeni ise sokaklarımızda bulunan çöp kutuları. Belediyenin çöp araçları zaten sokaklara gelip çöpleri topluyorlar. Ben de diyorum ki çöp arabaları hazır gelmişken insanlar çöplerini direk arabaya atsınlar. Böylece sokaklarda çöp olmaz ve çöplerden yayılan pis hava da insanlar tarafından solunmaz.

İnsanları harekete geçirmek için sokaklarda “En Temiz Sokak” yarışması yapılsın. İnsanlar sokakları güzelleştirmek için çaba sarf etsin. Daha sonra ilgili kurumlardan oluşan heyet gelip sokakları denetlesin ve en temiz olan sokak için bir ödül versin. Böylece insanlarımız daha gayretli olur ve sokağını ve mahallesini güzelleştirmek için daha da çaba gösterir. Bu Seydişehir hepimizin. Güzelleştirmek de hepimizin elinde. İnsanlar ve yetkililer bu konuda daha duyarlı olmaları gerekir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.