whatsapp

Sokak hayvanlarına barınak

EĞİTİM 26.05.2017 - 18:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sokak hayvanlarına barınak

Seydişehir Merkez İlkokulu tarafından doğa ve sokak hayvanlarını koruma ve refahını artırmak için hayvan barınağı projesi etkinliği düzenlendi.
Kaymakam Aydın Erdoğan, Ankara ve Konya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla 120 barınağın ilkokula teslim edildiğini söyledi. Hayvanlarla birlikte ortak bir yaşam alanında bulunduklarını ifade eden Erdoğan, ‘’Hayvanlara merhameti olmayanların, insanlara da olmaz. Onun için çocuklarımızı bu yaşlarda hayvanlara karşı merhamet ve sevgi ile donatmalıyız’’dedi. Doğaya ve hayvanlara önem verdiklerinin altını çizen Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, ‘’ hayvan ve doğa sevgisi olmayan devletler birbirlerine karşı katliam yapmaktadırlar. Bakanlık olarak Türkiye’de bu tür projelere destek verip önemsiyoruz. Bu barınakların bir kısmını hayvan severlere bir kısmını da doğaya bırakıp hayvanları koruyacağız.’’diye konuştu. Daha sonra şir ve folklor sunumlarının ardından hediye verilmesiyle sona erdi.
Seydişehir Merkez İlkokulu tarafından doğa ve sokak hayvanlarını koruma ve refahını artırmak için hayvan barınağı projesi etkinliği düzenlendi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Ankara ve Konya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla 120 barınağın ilkokula teslim edildiğini söyledi.

Hayvanlarla birlikte ortak bir yaşam alanında bulunduklarını ifade eden Erdoğan, ‘’Hayvanlara merhameti olmayanların, insanlara da olmaz. Onun için çocuklarımızı bu yaşlarda hayvanlara karşı merhamet ve sevgi ile donatmalıyız’’dedi.

Doğaya ve hayvanlara önem verdiklerinin altını çizen Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, ‘’ hayvan ve doğa sevgisi olmayan devletler birbirlerine karşı katliam yapmaktadırlar. Bakanlık olarak Türkiye’de bu tür projelere destek verip önemsiyoruz. Bu barınakların bir kısmını hayvan severlere bir kısmını da doğaya bırakıp hayvanları koruyacağız.’’diye konuştu.

Daha sonra şir ve folklor sunumlarının ardından hediye verilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.