whatsapp

Sokağa çıkma izniyle çocuğunu alan çarşıya koştu

SİVİL TOPLUM 13.05.2020 - 17:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Sokağa çıkma izniyle çocuğunu alan çarşıya koştu

Görüntülü haber..
  Bugün saat:11.00-15.00 arasında 20 yaş altı kişilere sokağa çıkma izni verilmesi ile birlikte, Seydişehir’de çocuğunu alan parklara, çarşıya koştu. Yaklaşık 2 aya yakın bir zamandır evden dışarı çıkamayan çocuklar, 4 saatlik izinle birlikte çarşı, park ve gezi yolarına akın etiler. Kent çocuk sesleriyle şenlendi. Yoğun bir kalabalığın izlendiği Seydişehir Cadde ve sokaklarında, son iki aydır böyle bir kalabalığa ilk kez şahit olunurken, çocuklar gönüllerince oynadı, güneşin ve temiz havanın tadını çıkarttı. Ebeveynleri ile birlikte özellikle parklarda yoğunluk oluştururken sosyal mesafe kurallarına da dikkat ettiler, maske taktılar. 15-20 yaş grubu da, 15 Mayıs Cuma günü 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek.
Görüntülü haber..

 

Bugün saat:11.00-15.00 arasında 20 yaş altı kişilere sokağa çıkma izni verilmesi ile birlikte, Seydişehir’de çocuğunu alan parklara, çarşıya koştu.

Yaklaşık 2 aya yakın bir zamandır evden dışarı çıkamayan çocuklar, 4 saatlik izinle birlikte çarşı, park ve gezi yolarına akın etiler. Kent çocuk sesleriyle şenlendi.
Yoğun bir kalabalığın izlendiği Seydişehir Cadde ve sokaklarında, son iki aydır böyle bir kalabalığa ilk kez şahit olunurken, çocuklar gönüllerince oynadı, güneşin ve temiz havanın tadını çıkarttı.
Ebeveynleri ile birlikte özellikle parklarda yoğunluk oluştururken sosyal mesafe kurallarına da dikkat ettiler, maske taktılar.
15-20 yaş grubu da, 15 Mayıs Cuma günü 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.