whatsapp

SGK öğrencilere seminer verdi

EĞİTİM 27.04.2018 - 10:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

SGK öğrencilere seminer verdi

Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sosyal güvenlik eğitimi düzenlendi.
Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen eğitimde Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Zafer Demiray, sigortalılığın önemi, sağlık güvencesi  ve Kurumla ilgili genel konularda öğrencilere bilgiler verdi. SGK Müdürü Zafer Demiray, genel sağlık sigortası, 4/b (Bağ-Kur) sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencilere bilgilendirdiklerini söyledi. Sosyal güvenlik sisteminin önemine değinen Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, “Çalışma hayatının bir ayağı emek ise diğer ayağı sosyal güvenliktir. Okulumuzda düzenlenen seminerle öğrencilerimizin bilgilendirilmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Burada emeği geçen Başta Merkez Müdürü olmak üzere SGM personeline okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi. Sunumların ardından soru cevap bölümüyle öğrenciler sosyal güvenlik sistemi hakkında merak ettikleri sorulara cevap buldu.
Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sosyal güvenlik eğitimi düzenlendi.

Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen eğitimde Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Zafer Demiray, sigortalılığın önemi, sağlık güvencesi  ve Kurumla ilgili genel konularda öğrencilere bilgiler verdi.

SGK Müdürü Zafer Demiray, genel sağlık sigortası, 4/b (Bağ-Kur) sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencilere bilgilendirdiklerini söyledi.

Sosyal güvenlik sisteminin önemine değinen Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, “Çalışma hayatının bir ayağı emek ise diğer ayağı sosyal güvenliktir. Okulumuzda düzenlenen seminerle öğrencilerimizin bilgilendirilmesinden büyük memnuniyet duyuyorum. Burada emeği geçen Başta Merkez Müdürü olmak üzere SGM personeline okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Sunumların ardından soru cevap bölümüyle öğrenciler sosyal güvenlik sistemi hakkında merak ettikleri sorulara cevap buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.