whatsapp

SGK çalışanında corona virüsü çıktı

SAĞLIK 14.07.2020 - 10:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

SGK çalışanında corona virüsü çıktı

2 gün önce Kızılcalar mahallesindeki yeni yerine taşınan Seydişehir Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğünde bir çalışanın korona virüs testlerinin pozitif çıkması üzerine kurumun geçici olarak faaliyetleri azaltıldı. Çalışanlar evlerinde karantinaya alındı. Dezenfekte çalışmaları yapıldı. Kızılcalar Mahallesine taşınan iş yerinde bir kişinin korona virüs tespit edilmesi üzerine ilçe sağlık müdürlüğüne bağlı filyasyon ekipleri çalışanları taramadan geçirdi. Vaka sayısının ilerlememesi için tedbir amaçlı çalışanlar idari izinli sayılarak 14 gün evlerinde izole olmaları için karantinaya alındı. Kurumda sadece bir kişi acil işler için nöbetçi personel bulunduruyor. SGK ilçe Müdürü Zafer Demiray, kurumda çalışan bir kişinin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından kurumun dezenfekte edilerek bir kişinin nöbetçi bırakıldığını söyledi.  İlçe hıfzıssıhha kurulunca çalışmaların azaltıldığını belirten Demiray, ‘’ Maalesef çalışan arkadaşlarımızı birinin korona virüs belirtileri nedeniyle hastaneye gönderdik ve hastaneden de bugün testinin pozitif olduğunu öğrenince. Pandemi ile ilgili tedbirler kapsamında memurlarımızı ikametlerine göndererek izole ettik. Bugün ise kurumumuzda dezenfekte işlemi yaptık. Bu arada hizmete bir kişiyi nöbetçi bıraktık.” diye konuştu.

2 gün önce Kızılcalar mahallesindeki yeni yerine taşınan Seydişehir Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğünde bir çalışanın korona virüs testlerinin pozitif çıkması üzerine kurumun geçici olarak faaliyetleri azaltıldı. Çalışanlar evlerinde karantinaya alındı. Dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Kızılcalar Mahallesine taşınan iş yerinde bir kişinin korona virüs tespit edilmesi üzerine ilçe sağlık müdürlüğüne bağlı filyasyon ekipleri çalışanları taramadan geçirdi. Vaka sayısının ilerlememesi için tedbir amaçlı çalışanlar idari izinli sayılarak 14 gün evlerinde izole olmaları için karantinaya alındı. Kurumda sadece bir kişi acil işler için nöbetçi personel bulunduruyor.

SGK ilçe Müdürü Zafer Demiray, kurumda çalışan bir kişinin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından kurumun dezenfekte edilerek bir kişinin nöbetçi bırakıldığını söyledi. 

İlçe hıfzıssıhha kurulunca çalışmaların azaltıldığını belirten Demiray, ‘’ Maalesef çalışan arkadaşlarımızı birinin korona virüs belirtileri nedeniyle hastaneye gönderdik ve hastaneden de bugün testinin pozitif olduğunu öğrenince. Pandemi ile ilgili tedbirler kapsamında memurlarımızı ikametlerine göndererek izole ettik. Bugün ise kurumumuzda dezenfekte işlemi yaptık. Bu arada hizmete bir kişiyi nöbetçi bıraktık.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.