whatsapp

Seydişehirliler midyeyi sevdi

SİVİL TOPLUM 12.04.2019 - 22:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehirliler midyeyi sevdi

Denizi olmayan Seydişehir’de midye ilgi görüyor. Atatürk Caddesi üzerinde günün her saati taze midye satan Mehmet Evren Sekmen, ilçede midye tiryakilerinin olduğunu söyledi. Kavrulduktan sonra satışa sunulan midyenin, Seydişehir’de sevildiğini ifade eden Sekmen "İzmir’den günlük getirtiyorum. Bir anda onlarca midye yiyen müşterilerim var. Tane olarak küçükleri 1, büyükleri 2 liradan satıyorum. Bende midyeyi çok seviyorum ve bu nedenle bu işe girdim. Sağlık açısından da çok faydalı’’ dedi.

Denizi olmayan Seydişehir’de midye ilgi görüyor.

Atatürk Caddesi üzerinde günün her saati taze midye satan Mehmet Evren Sekmen, ilçede midye tiryakilerinin olduğunu söyledi.

Kavrulduktan sonra satışa sunulan midyenin, Seydişehir’de sevildiğini ifade eden Sekmen "İzmir’den günlük getirtiyorum. Bir anda onlarca midye yiyen müşterilerim var. Tane olarak küçükleri 1, büyükleri 2 liradan satıyorum. Bende midyeyi çok seviyorum ve bu nedenle bu işe girdim. Sağlık açısından da çok faydalı’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.