whatsapp

Seydişehir protokolü bayramlaştı

GÜNDEM 13.09.2016 - 13:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir protokolü bayramlaştı

Seydişehir protokolü, Kurban Bayramının ikinci günü bayramlaştı.
Adila Baysal Kültür evinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon komutanı Jan. Üst teğmen Burak Çelik, Belediye başkan vekili Mevlüt Güray, Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu,  Emniyet müdür V. Kadir Ölmez,  Siyasi parti, Meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar katıldı. Protokol üyeleri, katılımcıların tek tek bayramını kutladı. Kaymakam Özyiğit, Bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu belirtti. Daha sonra protokol Üyeleri, Şehitlik, ilçe emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı, kapalı cezaevi, Devlet hastanesini ziyaret etti.
Seydişehir protokolü, Kurban Bayramının ikinci günü bayramlaştı.

Adila Baysal Kültür evinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon komutanı Jan. Üst teğmen Burak Çelik, Belediye başkan vekili Mevlüt Güray, Baro Başkanı Mehmet Koyuncuoğlu,  Emniyet müdür V. Kadir Ölmez,  Siyasi parti, Meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar katıldı.

Protokol üyeleri, katılımcıların tek tek bayramını kutladı.

Kaymakam Özyiğit, Bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu belirtti.

Daha sonra protokol Üyeleri, Şehitlik, ilçe emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı, kapalı cezaevi, Devlet hastanesini ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.