whatsapp

Seydişehir Müsiad’da Seminer

SİVİL TOPLUM 26.12.2017 - 09:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir Müsiad’da Seminer

Seydişehir Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından ‘İş Hukukunda Zorunlu Arabuluculuk’ semineri düzenledi.
Seydişehir Barosundan Av. Arabulucu Mustafa Akman, MÜSİAD salonunda düzenlenen bir seminer ile iş dünyası ve esnaflara bilgilendirme yaptı. Seydişehir MÜSİAD Başkanı Yasin Camcı, İş dünyası ve esnafların ticari ve iktisadi yaşantı içinde karşılaştıkları ticari ve bireysel anlaşmazlık ve uyuşmazlıkların alternatif çözüm yöntemlerinden olan iş hukuku ve arabuluculuk konularını ayrıntılı bir şekilde anlatıldığını söyledi. Arabulucu kurumları yargı sisteminin iş yükünü hafifletecek bir yapı olduğunu kaydeden Av. Mustafa Akman, ‘’ Zorunlu arabulucu kurumları işveren ve işçiler açısından yargılamada kaybedilen zaman para emek gibi birçok hususta tasarruf sağlayacak. Hızlı, etkin, adil bir şekilde taraf iradelerini ön planda tutan, tatmin edici bir uygulamadır. Bu alternatif uyuşmazlık çözüm yolunun pratikte de Türkiye genelinde şimdiden yüzlerce uyuşmazlığı bir çırpıda bitirdi.’’diye konuştu. 
Seydişehir Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından ‘İş Hukukunda Zorunlu Arabuluculuk’ semineri düzenledi.

Seydişehir Barosundan Av. Arabulucu Mustafa Akman, MÜSİAD salonunda düzenlenen bir seminer ile iş dünyası ve esnaflara bilgilendirme yaptı.

Seydişehir MÜSİAD Başkanı Yasin Camcı, İş dünyası ve esnafların ticari ve iktisadi yaşantı içinde karşılaştıkları ticari ve bireysel anlaşmazlık ve uyuşmazlıkların alternatif çözüm yöntemlerinden olan iş hukuku ve arabuluculuk konularını ayrıntılı bir şekilde anlatıldığını söyledi.

Arabulucu kurumları yargı sisteminin iş yükünü hafifletecek bir yapı olduğunu kaydeden Av. Mustafa Akman, ‘’ Zorunlu arabulucu kurumları işveren ve işçiler açısından yargılamada kaybedilen zaman para emek gibi birçok hususta tasarruf sağlayacak. Hızlı, etkin, adil bir şekilde taraf iradelerini ön planda tutan, tatmin edici bir uygulamadır. Bu alternatif uyuşmazlık çözüm yolunun pratikte de Türkiye genelinde şimdiden yüzlerce uyuşmazlığı bir çırpıda bitirdi.’’diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.