whatsapp

Seydişehir kurban bayramına hazır

BELEDİYE 28.07.2020 - 15:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir kurban bayramına hazır

Seydişehir Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık satışlarının sağlıklı ortamda, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak satılması ve kesilmesi için çalışmalarını tamamladı. Başkan Tutal, besicilerin ve kurbanlık alacak vatandaşların hijyenik, güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapabilmesi için gerekli çalışmaları tamamladıklarını kaydetti. Pandemi süreci nedeniyle önlemleri sıkı tutan ekipler, tarafından pazarın birçok noktasına bilgilendirici ve uyarı içerikli levhalar da asıldı. Bu yıl Covit-19 tedbirleri kapsamında denetimlerin daha sık olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Kesim alanında insan kalabalığını ve bulaşma riskini engellemek için kesimi 3 güne böldük ve randevu sistemi ayarladık. Vatandaşlarımızın kesilen kurbanları 6 veya 8 parçaya ayırdıktan sonra kendilerine hemen teslim edilecek ve diğer işlemlerine kendileri devam edecekler. Böylelikle buradaki kalabalığı en aza indirgemeyi planlıyoruz. Bu yıl kurban alımı sırasında kurbanlarının hamile olma olasılığı olduğunu düşünen hemşerilerimiz için yeni bir uygulama başlattık. Veteriner hekimimizin tarafından şüphe duyulan kurbanlıklarımız ultrasonla kontrol edilecek. Alo 153 ve whatsapp hattından vatandaşlar yetkili birimlere ulaşabilecek. Seydişehir Belediyesi ekiplerimiz 5 günlük tatil süresince teyakkuzda olacak. Zabıta, temizlik işleri gibi birimler işlerine devam etmekte. ” ifadelerini kullandı.

Seydişehir Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık satışlarının sağlıklı ortamda, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak satılması ve kesilmesi için çalışmalarını tamamladı.

Başkan Tutal, besicilerin ve kurbanlık alacak vatandaşların hijyenik, güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapabilmesi için gerekli çalışmaları tamamladıklarını kaydetti.

Pandemi süreci nedeniyle önlemleri sıkı tutan ekipler, tarafından pazarın birçok noktasına bilgilendirici ve uyarı içerikli levhalar da asıldı.

Bu yıl Covit-19 tedbirleri kapsamında denetimlerin daha sık olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Kesim alanında insan kalabalığını ve bulaşma riskini engellemek için kesimi 3 güne böldük ve randevu sistemi ayarladık. Vatandaşlarımızın kesilen kurbanları 6 veya 8 parçaya ayırdıktan sonra kendilerine hemen teslim edilecek ve diğer işlemlerine kendileri devam edecekler. Böylelikle buradaki kalabalığı en aza indirgemeyi planlıyoruz.

Bu yıl kurban alımı sırasında kurbanlarının hamile olma olasılığı olduğunu düşünen hemşerilerimiz için yeni bir uygulama başlattık. Veteriner hekimimizin tarafından şüphe duyulan kurbanlıklarımız ultrasonla kontrol edilecek.

Alo 153 ve whatsapp hattından vatandaşlar yetkili birimlere ulaşabilecek. Seydişehir Belediyesi ekiplerimiz 5 günlük tatil süresince teyakkuzda olacak. Zabıta, temizlik işleri gibi birimler işlerine devam etmekte. ” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.