whatsapp

Seydişehir kitap okuyor etkinliği

EĞİTİM 28.03.2018 - 12:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir kitap okuyor etkinliği

Seydişehir’de Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında Merkez ilkokulu bahçesinde protokol üyeleriyle birlikte öğrenciler, ‘Seydişehir Okuyor’ sloganı ile kitap okudu.
Kaymakam Aydın Erdoğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okuma sevgisini aşılamak adına böylesi bir etkinlik yaptıklarını ifade etti. Halil İbrahim Noyan’în  ‘Esila’ adlı romanını okuyan Kaymakam Erdoğan şunları söyledi: “Burada kitabın hayatımıza etkisini ve hayatımızdaki varlığını htirmeyi amaçladık. Bize kültürü en iyi anlatan da şüphesiz kitaplardır. Bizler kitap okuyarak dünyamızı, tarihimizi ve kendimizi keşfederiz. Bu keşfin en önemli yanı da kitapların bizi mutluluğa ulaştırmasıdır. Kitaplar bizlere her daim dost, arkadaş, sırdaştır. Bu sebeple okumak için bize her yer kütüphane diyoruz.” dedi. Etkinliğe, kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz, Okul Müdürü Yasin Öşekci, öğretmenler, öğrenciler veliler katılarak birlikte kitap okudu.
Seydişehir’de Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında Merkez ilkokulu bahçesinde protokol üyeleriyle birlikte öğrenciler, ‘Seydişehir Okuyor’ sloganı ile kitap okudu.

Kaymakam Aydın Erdoğan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okuma sevgisini aşılamak adına böylesi bir etkinlik yaptıklarını ifade etti.

Halil İbrahim Noyan’în  ‘Esila’ adlı romanını okuyan Kaymakam Erdoğan şunları söyledi: “Burada kitabın hayatımıza etkisini ve hayatımızdaki varlığını htirmeyi amaçladık. Bize kültürü en iyi anlatan da şüphesiz kitaplardır. Bizler kitap okuyarak dünyamızı, tarihimizi ve kendimizi keşfederiz. Bu keşfin en önemli yanı da kitapların bizi mutluluğa ulaştırmasıdır. Kitaplar bizlere her daim dost, arkadaş, sırdaştır. Bu sebeple okumak için bize her yer kütüphane diyoruz.” dedi.

Etkinliğe, kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz, Okul Müdürü Yasin Öşekci, öğretmenler, öğrenciler veliler katılarak birlikte kitap okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.