whatsapp

Seydişehir Kalkınma Şöleni

BELEDİYE 04.08.2017 - 11:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir Kalkınma Şöleni

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kalkınma Şöleni'nin üçüncü gününde, sanatçı Coşkun Sabah konser verdi.
Kuğulu Park şölen alanına konsere gelen vatandaşlar, Sabah'ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek nostalji dolu anlar yaşadı. Vatandaşlar hep bir ağızdan sanatçıya eşlik etti. Sabah, söylediği türkülerle izleyicilerine keyifli bir gece yaşattı. Sanatçıya teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’ Hemşerilerimizi değerli sanatçımız Coşkun Sabah'ı bir araya getirdik. Belediye başkanı olarak bu türlü değerlere sahip çıkıyoruz. Seydişehir’de kendisini misafir etmekten memnun olduk’’dedi. Başkan Tutal, Sabah’a tablo hediye etti. Şölen 6 Ağustos 2017'de etkinliklerle son bulacak.
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kalkınma Şöleni'nin üçüncü gününde, sanatçı Coşkun Sabah konser verdi.

Kuğulu Park şölen alanına konsere gelen vatandaşlar, Sabah'ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek nostalji dolu anlar yaşadı. Vatandaşlar hep bir ağızdan sanatçıya eşlik etti.

Sabah, söylediği türkülerle izleyicilerine keyifli bir gece yaşattı.
Sanatçıya teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’ Hemşerilerimizi değerli sanatçımız Coşkun Sabah'ı bir araya getirdik. Belediye başkanı olarak bu türlü değerlere sahip çıkıyoruz. Seydişehir’de kendisini misafir etmekten memnun olduk’’dedi.

Başkan Tutal, Sabah’a tablo hediye etti.

Şölen 6 Ağustos 2017'de etkinliklerle son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.