whatsapp

Bağımlılıkla mücadele koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

SİVİL TOPLUM 04.08.2021 - 01:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımlılıkla mücadele koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

Bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi sağlıklı bir işbirliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla gerçekleştirilen toplantı Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında Seyyid-Harun maarif merkezinde yapıldı. 2021 yılının ikinci toplantısında konuşan Kaymakam Erdoğan,  başta uyuşturucu bağımlılığı olmak üzere her türlü bağımlılığın ülkenin geleceğine ve yarınlarına engel teşkil ettiğini ve bağımlılıkla mücadelenin büyük önem taşıdığını vurguladı. Erdoğan, ‘’Her türlü uyuşturucu bağımlılığının bireyler ile toplum üzerindeki zararlarının önlenmesi için tüm kurumların ve ilgililerin işbirliği içinde çalışması gereklidir. Tüm kamu kurumlarının dışında da sivil toplum kuruluşlarının, özel kurumların ve ailelerin bu mücadelenin içinde olması önemlidir. Herkesin toplumun geleceği için bu vazifeyi üstlenmesidir. Her türlü bağımlılıktan bireylerimizi korumak hepimizin önceliği olmalıdır. Bağımlılığın önlenmesi yönünde atılan adımların bağımlı bireylerin topluma kazandırılması noktasında da desteklenmesi mücadeleye güç kazandıracaktır.” dedi. Toplantı, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan faaliyetler karara bağlanarak tamamlandı.

Bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi sağlıklı bir işbirliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla gerçekleştirilen toplantı Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında Seyyid-Harun maarif merkezinde yapıldı.

2021 yılının ikinci toplantısında konuşan Kaymakam Erdoğan,  başta uyuşturucu bağımlılığı olmak üzere her türlü bağımlılığın ülkenin geleceğine ve yarınlarına engel teşkil ettiğini ve bağımlılıkla mücadelenin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Erdoğan, ‘’Her türlü uyuşturucu bağımlılığının bireyler ile toplum üzerindeki zararlarının önlenmesi için tüm kurumların ve ilgililerin işbirliği içinde çalışması gereklidir. Tüm kamu kurumlarının dışında da sivil toplum kuruluşlarının, özel kurumların ve ailelerin bu mücadelenin içinde olması önemlidir. Herkesin toplumun geleceği için bu vazifeyi üstlenmesidir. Her türlü bağımlılıktan bireylerimizi korumak hepimizin önceliği olmalıdır. Bağımlılığın önlenmesi yönünde atılan adımların bağımlı bireylerin topluma kazandırılması noktasında da desteklenmesi mücadeleye güç kazandıracaktır.” dedi.

Toplantı, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan faaliyetler karara bağlanarak tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.