whatsapp

Seydişehir heyetinden Ankara ziyareti

GÜNDEM 05.04.2018 - 10:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir heyetinden Ankara ziyareti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, mahalle muhtarları Ankara'da bir dizi ziyaret yaptı.
Kaymakam Aydın Erdoğan, başkanlığındaki heyet, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ile görüşmeler yaparak Seydişehir'e yapılması planlanan projeler hakkında projelerin hayata geçirilmesini talep ilettiler.  Kaymakam Erdoğan, ‘’Heyet olarak kendileriyle verimli bir toplantımız oldu. Bakan Yardımcılarımızın gösterdikleri ilgi ve alakadan  dolayı teşekkür ediyorum. ‘’dedi.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, mahalle muhtarları Ankara'da bir dizi ziyaret yaptı.

Kaymakam Aydın Erdoğan, başkanlığındaki heyet, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ile görüşmeler yaparak Seydişehir'e yapılması planlanan projeler hakkında projelerin hayata geçirilmesini talep ilettiler. 
Kaymakam Erdoğan, ‘’Heyet olarak kendileriyle verimli bir toplantımız oldu. Bakan Yardımcılarımızın gösterdikleri ilgi ve alakadan  dolayı teşekkür ediyorum. ‘’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.