whatsapp

Seydişehir’e yeni fabrika kurulacak

BELEDİYE 25.01.2018 - 11:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’e yeni fabrika kurulacak

Konya’nın Seydişehir ilçesine kurulacak olan tekstil çorap fabrikasının ön anlaşması Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın katılıyla İstanbul'da imzalandı.
Fabrikanın organize sanayi bölgesine kurulacağını ifade eden Başkan Tutal, 400 kişiye iş imkanı sağlayacağını kaydetti. Seydişehir’in istihdam ve ekonomisinin kalkınmasına katkı sağlayacaklarını belirten Tutal, ‘’Tekstil fabrikalarının kuruldukları ilçelerde iyi bir istihdam kapısı ve ilçenin ekonomik-sosyal dengesine olumlu etkiler yapıyor. Bizde kendisine bir yatırımcı seçip istihdam sorununu tekstil atölyeleriyle çözmeye çalışıyoruz. Tekstil sektörü ve yatırımcılarına destek verirsek istihdam sorununu büyük ölçüde halletmiş olacağız. Çalışmalarımız bu yönde oldu. Bu sayede göç alan bir ilçe haline dönüşecektir. Ben çorap fabrikamızın ilçemize  açılması noktasında Bozkırlı İşadamımıza ve desteği olan herkese teşekkür ediyor , ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.
Konya’nın Seydişehir ilçesine kurulacak olan tekstil çorap fabrikasının ön anlaşması Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın katılıyla İstanbul'da imzalandı.

Fabrikanın organize sanayi bölgesine kurulacağını ifade eden Başkan Tutal, 400 kişiye iş imkanı sağlayacağını kaydetti.

Seydişehir’in istihdam ve ekonomisinin kalkınmasına katkı sağlayacaklarını belirten Tutal, ‘’Tekstil fabrikalarının kuruldukları ilçelerde iyi bir istihdam kapısı ve ilçenin ekonomik-sosyal dengesine olumlu etkiler yapıyor. Bizde kendisine bir yatırımcı seçip istihdam sorununu tekstil atölyeleriyle çözmeye çalışıyoruz. Tekstil sektörü ve yatırımcılarına destek verirsek istihdam sorununu büyük ölçüde halletmiş olacağız. Çalışmalarımız bu yönde oldu. Bu sayede göç alan bir ilçe haline dönüşecektir. Ben çorap fabrikamızın ilçemize  açılması noktasında Bozkırlı İşadamımıza ve desteği olan herkese teşekkür ediyor , ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.