whatsapp

Seydişehir’e yeni bir okul kazandırılıyor

SİYASET 13.03.2018 - 22:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’e yeni bir okul kazandırılıyor

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Karakavak Mahallesine 24 derslik yeni bir Ortaokulun yapılacağını bildirdi.
AK Parti iktidarında Seydişehir’in eğitimde marka haline geldiğini ifade eden İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ihalenin Haziran 2018 de yapılacağını söyledi. Gençlerin yarınını bugünden daha aydınlık kılabilmek için çalışmalar yürüttüklerini belirten Konurer, ‘’İktidarımız döneminde eğitimde kaliteyi arttırmak için yeni okul inşaatları yaparak mevcut okulların durumlarında iyileştirmeler yaptık. Karakavak Mahallemizde de yapacağımız Ortaokul 24 derslik olup eğitim öğretimde gelişen modern ihtiyaçlara cevap verecek şekilde projelendirildi. Haziran ayı içerisinde ihalesi yapılacak. Kısa sürede tamamlanarak şehirde ihtiyaç duyulan derslik sayısına önemli bir katkı sağlayacak. Yeni okulun ilçemize kazandırılmasında başta Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’a, Bakan Yardımcımız Orhan Erdem’e, İlçe Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a teşekkür ederim.”diye konuştu.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Karakavak Mahallesine 24 derslik yeni bir Ortaokulun yapılacağını bildirdi.

AK Parti iktidarında Seydişehir’in eğitimde marka haline geldiğini ifade eden İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ihalenin Haziran 2018 de yapılacağını söyledi.

Gençlerin yarınını bugünden daha aydınlık kılabilmek için çalışmalar yürüttüklerini belirten Konurer, ‘’İktidarımız döneminde eğitimde kaliteyi arttırmak için yeni okul inşaatları yaparak mevcut okulların durumlarında iyileştirmeler yaptık. Karakavak Mahallemizde de yapacağımız Ortaokul 24 derslik olup eğitim öğretimde gelişen modern ihtiyaçlara cevap verecek şekilde projelendirildi. Haziran ayı içerisinde ihalesi yapılacak. Kısa sürede tamamlanarak şehirde ihtiyaç duyulan derslik sayısına önemli bir katkı sağlayacak. Yeni okulun ilçemize kazandırılmasında başta Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’a, Bakan Yardımcımız Orhan Erdem’e, İlçe Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a teşekkür ederim.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.