whatsapp

Seydişehir’e modern taksi durakları

SİVİL TOPLUM 17.05.2017 - 09:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’e modern taksi durakları

Konya Büyükşehir Belediyesinin başlattığı proje kapsamında modern taksi durakları Seydişehir’in belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı.
Eski durakların şehre pek yakışmadığını anlatan taksici Zeki Kamalı, yeni duraklar sayesinde müşterilere sağlıklı hizmet verileceğini söyledi. Belli noktalara 3 adet durak yerleştirildiğini ifade eden taksici Kamalı, ‘’ 40 yılı aşkındır eski duraklarda sağlıksız koşullarda hizmet veriyorduk. Eskiyle yeninin farkını gördük. Bu duraklarımız şehrin görüntüsüne olumlu yönde katkı verecek. Taksici arkadaşlarımız da ilk önceleri projeye inanmadılar. Şimdi ise çok memnun oldular. Güzel bir hizmet buna öncülük eden herkese teşekkür ediyoruz. Her şeyiyle ferah ve temiz, ayrıca çok şık." diye konuştu. 
Konya Büyükşehir Belediyesinin başlattığı proje kapsamında modern taksi durakları Seydişehir’in belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı.

Eski durakların şehre pek yakışmadığını anlatan taksici Zeki Kamalı, yeni duraklar sayesinde müşterilere sağlıklı hizmet verileceğini söyledi.

Belli noktalara 3 adet durak yerleştirildiğini ifade eden taksici Kamalı, ‘’ 40 yılı aşkındır eski duraklarda sağlıksız koşullarda hizmet veriyorduk. Eskiyle yeninin farkını gördük. Bu duraklarımız şehrin görüntüsüne olumlu yönde katkı verecek. Taksici arkadaşlarımız da ilk önceleri projeye inanmadılar. Şimdi ise çok memnun oldular. Güzel bir hizmet buna öncülük eden herkese teşekkür ediyoruz. Her şeyiyle ferah ve temiz, ayrıca çok şık." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.