whatsapp

Seydişehir’den Malatya’ya Ziyaret

SİYASET 09.03.2018 - 07:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’den Malatya’ya Ziyaret

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer beraberinde Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt ile birlikte Malatya Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit'e ziyarette bulundu.
Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit'in Seydişehir Kaymakamlığı yaptığı dönemde kendisiyle her zaman uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Konurer, ‘’Sayın Vali yardımcımıza Malatya'daki görevinde başarılar diliyoruz. Seydişehir olarak biz kendisini çok sevdik ve hiç bir zaman da unutmadık. Bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyoruz’’dedi. Malatya Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit, ‘Seyitler şehrinde görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum.  Seydişehir insanına Malatya'daki kapımız her zaman açıktır. Selamlarımı iletmenizden büyük memnuniyet duyarım’’
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer beraberinde Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt ile birlikte Malatya Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit'e ziyarette bulundu.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit'in Seydişehir Kaymakamlığı yaptığı dönemde kendisiyle her zaman uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Konurer, ‘’Sayın Vali yardımcımıza Malatya'daki görevinde başarılar diliyoruz. Seydişehir olarak biz kendisini çok sevdik ve hiç bir zaman da unutmadık. Bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyoruz’’dedi.
Malatya Vali Yardımcısı Regaip Ahmet Özyiğit, ‘Seyitler şehrinde görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum.  Seydişehir insanına Malatya'daki kapımız her zaman açıktır. Selamlarımı iletmenizden büyük memnuniyet duyarım’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.