whatsapp

Seydişehir’den İzmir’e destek olalım kampanyası

SİVİL TOPLUM 01.11.2020 - 09:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’den İzmir’e destek olalım kampanyası

Kalbim Egede Kaldı..
Seydişehir gönüllü yardımseverlerden Evla Yazgan, ‘Kalbim Egede kaldı’ İzmir’e destek olalım kampanyasıyla sosyal medyadan başlattığı yardım kampanyasına hayırsever vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor. Başta battaniye, dezenfekte malzemesi, maske ve gıda gibi yapılan yardımları Sevgi Dağıtanlar Derneği’nin  lojistik desteği ile İzmir’e ulaştırılacağı belirtildi. Gönüllü Evla Yazgan : “Amacım mağdur insanlara, doğaya, hayvanların yaşam alanlarına ve eğitime ayni ve nakdi her türlü yardımı ulaştırmakta köprü olmak. Nerede bir sıkıntı yâda doğal bir afet olsa vicdanım beni rahat bırakmıyor. Bu vicdan sesine sağ olsunlar şimdiye kadar Seydişehirli hayırseverler karşılık vererek yardımcı oldular.   Kampanyamız 04 Kasım 2020 çarşamba gününe kadar devam edecek. Toplanan eşyaları Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği tarafından  kargo ile alınarak İzmir’e  ulaştırılacak. Destek veren Seydişehirlilere çok çok teşekkür ederim” dedi.
Kalbim Egede Kaldı..

Seydişehir gönüllü yardımseverlerden Evla Yazgan, ‘Kalbim Egede kaldı’ İzmir’e destek olalım kampanyasıyla sosyal medyadan başlattığı yardım kampanyasına hayırsever vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor.

Başta battaniye, dezenfekte malzemesi, maske ve gıda gibi yapılan yardımları Sevgi Dağıtanlar Derneği’nin  lojistik desteği ile İzmir’e ulaştırılacağı belirtildi.

Gönüllü Evla Yazgan : “Amacım mağdur insanlara, doğaya, hayvanların yaşam alanlarına ve eğitime ayni ve nakdi her türlü yardımı ulaştırmakta köprü olmak. Nerede bir sıkıntı yâda doğal bir afet olsa vicdanım beni rahat bırakmıyor. Bu vicdan sesine sağ olsunlar şimdiye kadar Seydişehirli hayırseverler karşılık vererek yardımcı oldular.   Kampanyamız 04 Kasım 2020 çarşamba gününe kadar devam edecek. Toplanan eşyaları Yollarda Sevgi Dağıtanlar Derneği tarafından  kargo ile alınarak İzmir’e  ulaştırılacak. Destek veren Seydişehirlilere çok çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.