whatsapp

Seydişehir’den Beyşehir’e bisiklet turu

SPOR 24.10.2016 - 22:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’den Beyşehir’e bisiklet turu

Seydişehirli bisiklet tutkunları, Beyşehir'e bisiklet turu düzenledi.
Seydişehir Atatürk Caddesi'nden başlayan Seydişehirli Bisikletçiler topluluğu üyeleri, 82 kilometre sonra Beyşehir’in Huğlu Mahallesi'ne ulaştı. Topluluk adına açıklama yapan Hasan Yıldız (66), spor yapmak amacıyla bir araya geldiklerini ve 2 yıl önce Seydişehirli Bisikletçiler topluluğunu kurduklarını söyledi. Hafta sonları ortalama 100-120 kilometrelik turlar düzenlediklerini belirten Yıldız, 'Turlarımıza 7'den 70'e her yaştan bisikletçi katılıyor. Toros Dağları'nın eşsiz güzelliklerini keşfediyoruz. Herkesi sağlıklı bir yaşam için turlarımıza katılmaya davet ediyoruz.' dedi.
Seydişehirli bisiklet tutkunları, Beyşehir'e bisiklet turu düzenledi.

Seydişehir Atatürk Caddesi'nden başlayan Seydişehirli Bisikletçiler topluluğu üyeleri, 82 kilometre sonra Beyşehir’in Huğlu Mahallesi'ne ulaştı.
Topluluk adına açıklama yapan Hasan Yıldız (66), spor yapmak amacıyla bir araya geldiklerini ve 2 yıl önce Seydişehirli Bisikletçiler topluluğunu kurduklarını söyledi.
Hafta sonları ortalama 100-120 kilometrelik turlar düzenlediklerini belirten Yıldız, 'Turlarımıza 7'den 70'e her yaştan bisikletçi katılıyor. Toros Dağları'nın eşsiz güzelliklerini keşfediyoruz. Herkesi sağlıklı bir yaşam için turlarımıza katılmaya davet ediyoruz.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.