whatsapp

Seydişehir'deki Trafik Kazası

ASAYİŞ 08.06.2017 - 13:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir'deki Trafik Kazası

Seydişehir ilçesinde ölümlü trafik kazasına karışan kamyonetin sürücüsü tutuklandı.
Emniyetteki işlemleri sona eren kamyonet sürücüsü Mehmet Güleç (62), Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Güleç, çıkarıldığı sulh ceza hâkimliğince tutuklandı. Burak Çatlıoğlu (26) idaresindeki 42 ZR 339 plakalı motosiklet ile Mehmet Güleç (62) yönetimindeki 42 ZS 134 plakalı kamyonet, önceki gün Uludağ Caddesinde çarpışmış, kazada motosiklet sürücüsü Çatlıoğlu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.
Seydişehir ilçesinde ölümlü trafik kazasına karışan kamyonetin sürücüsü tutuklandı.

Emniyetteki işlemleri sona eren kamyonet sürücüsü Mehmet Güleç (62), Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
Güleç, çıkarıldığı sulh ceza hâkimliğince tutuklandı.
Burak Çatlıoğlu (26) idaresindeki 42 ZR 339 plakalı motosiklet ile Mehmet Güleç (62) yönetimindeki 42 ZS 134 plakalı kamyonet, önceki gün Uludağ Caddesinde çarpışmış, kazada motosiklet sürücüsü Çatlıoğlu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.