whatsapp

Seydişehir’de Z-kütüphane açıldı

EĞİTİM 30.03.2018 - 12:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de Z-kütüphane açıldı

Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi’nde hayırseverlerin katkılarıyla kurulan zenginleştirilmiş ‘Z’ Kütüphanenin açılışı yapıldı.
Açılışa, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve okul müdürü Mustafa Doğan, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Aydın Erdoğan, kütüphanenin öğrencilerin yanı sıra vatandaşlara da açık olduğunu belirterek zengin kitap içeriği ve İnternet imkânıyla hizmet edeceğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar kütüphanede 3 bin kitap bulunduğu kaydederek, "Öğrencilerimiz burada hem aradığı kitapları bulabilecek hem ders çalışabilecek. İnternet aracılığıyla ülkemizin en büyük kütüphanesi olan milli kütüphanenin imkânlarından faydalanabilecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.
Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi’nde hayırseverlerin katkılarıyla kurulan zenginleştirilmiş ‘Z’ Kütüphanenin açılışı yapıldı.

Açılışa, Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve okul müdürü Mustafa Doğan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Aydın Erdoğan, kütüphanenin öğrencilerin yanı sıra vatandaşlara da açık olduğunu belirterek zengin kitap içeriği ve İnternet imkânıyla hizmet edeceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar kütüphanede 3 bin kitap bulunduğu kaydederek, "Öğrencilerimiz burada hem aradığı kitapları bulabilecek hem ders çalışabilecek. İnternet aracılığıyla ülkemizin en büyük kütüphanesi olan milli kütüphanenin imkânlarından faydalanabilecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.