whatsapp

Seydişehir’de yol açma çalışmaları

BELEDİYE 16.02.2018 - 01:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de yol açma çalışmaları

Seydişehir Belediye ve Eti Alüminyum işbirliğiyle Saadetler mahallesinde yol açma çalışmaları başlatıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yeni açılan yol ile taşımacılık yapan araçların Saadetler Mahallesinde yaşayan insanları rahatsız etmeyeceklerini söyledi. Konu ile ilgili çalışmaların başlatıldığını kaydeden Başkan Tutal;" yaptığımız görüşmeler sonucu Eti Alüminyum A.Ş tarafından T tipi Cezaevinin yan tarafında bulunan araziden alternatif bir yol açma çalışmamız başladı. Kısa sürede açılacak yol, tamamlanınca araçlar kırmızı çamuru bu yoldan taşımaya başlayacak ve mahalle sakinlerimizin toz ve çamur sorunları ortadan kalkmış olacak. Ben bu konuda bize destek veren Eti Alüminyum A.Ş yetkililerine teşekkür ediyorum "dedi.
Seydişehir Belediye ve Eti Alüminyum işbirliğiyle Saadetler mahallesinde yol açma çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yeni açılan yol ile taşımacılık yapan araçların Saadetler Mahallesinde yaşayan insanları rahatsız etmeyeceklerini söyledi.

Konu ile ilgili çalışmaların başlatıldığını kaydeden Başkan Tutal;" yaptığımız görüşmeler sonucu Eti Alüminyum A.Ş tarafından T tipi Cezaevinin yan tarafında bulunan araziden alternatif bir yol açma çalışmamız başladı. Kısa sürede açılacak yol, tamamlanınca araçlar kırmızı çamuru bu yoldan taşımaya başlayacak ve mahalle sakinlerimizin toz ve çamur sorunları ortadan kalkmış olacak. Ben bu konuda bize destek veren Eti Alüminyum A.Ş yetkililerine teşekkür ediyorum "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.