whatsapp

Seydişehir’de yeşillendirme çalışmaları

BELEDİYE 12.07.2017 - 13:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de yeşillendirme çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ekipleri ilçe genelinde park ve bahçelerde yeşillendirme çalışması yapıyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Her alanda olduğu gibi yeşil alan, park ve bahçe konusunda da yoğun çalışan bir içerisinde olduklarını söyledi.  Mahallemize yeni parklar kazandırırken, mevcut parkların yeşillendirme çalışmalarını yaptıklarını belirten Başkanı Mehmet Tutal;" Parklarda ihtiyaç duyulan alanlara oturma bankları, kamelyalar yerleştirilerek gerekli boyama ve bakım çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarla birlikte eş zamanlı olarak yürütülen çim biçme, gül budama, kırılan ve kuruyan ağaç dallarının alınması, yol kenarlarında bulunan otların temizlenmesi yoğun olarak sürdürülüyor. Ekiplerimiz şu an kentin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. "şeklinde konuştu. 
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ekipleri ilçe genelinde park ve bahçelerde yeşillendirme çalışması yapıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Her alanda olduğu gibi yeşil alan, park ve bahçe konusunda da yoğun çalışan bir içerisinde olduklarını söyledi.

 Mahallemize yeni parklar kazandırırken, mevcut parkların yeşillendirme çalışmalarını yaptıklarını belirten Başkanı Mehmet Tutal;" Parklarda ihtiyaç duyulan alanlara oturma bankları, kamelyalar yerleştirilerek gerekli boyama ve bakım çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarla birlikte eş zamanlı olarak yürütülen çim biçme, gül budama, kırılan ve kuruyan ağaç dallarının alınması, yol kenarlarında bulunan otların temizlenmesi yoğun olarak sürdürülüyor. Ekiplerimiz şu an kentin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. "şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.