whatsapp

Seydişehir’de vatandaşlar yasağa uydu

SİVİL TOPLUM 11.04.2020 - 15:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de vatandaşlar yasağa uydu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağına, vatandaşların yanı sıra göçmen kuşlarının da uyduğu görüldü. Boşalan sessizliğe bürünen cadde ve sokaklar hayvanlara kalırken, insan sesi yerine kuş ve sokak hayvanları sesleri duyuluyor. Yasağın başlamasıyla birlikte cadde ve sokaklar boş kaldı. Kentin en işlek bölgelerinden Atatürk ve Seyyid Harun Bulvarı, meydanlar boş görüntüsüyle dikkat çekti. Kesecik mahallesindeki leylekler ise yuvalarından ayrılmayarak yasaklara uyma görüntüsü dikkat çekti.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağına, vatandaşların yanı sıra göçmen kuşlarının da uyduğu görüldü.

Boşalan sessizliğe bürünen cadde ve sokaklar hayvanlara kalırken, insan sesi yerine kuş ve sokak hayvanları sesleri duyuluyor.

Yasağın başlamasıyla birlikte cadde ve sokaklar boş kaldı. Kentin en işlek bölgelerinden Atatürk ve Seyyid Harun Bulvarı, meydanlar boş görüntüsüyle dikkat çekti. Kesecik mahallesindeki leylekler ise yuvalarından ayrılmayarak yasaklara uyma görüntüsü dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.