whatsapp

Seydişehir’de trap atış turnuvaları

SPOR 03.10.2016 - 11:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de trap atış turnuvaları

Seydişehir Belediyesi ve Avcılık ve Atıcılık Kulübü organizasyonu ile trap atışları turnuvası eski demirciler sanayi yanındaki atış poligonunda yapıldı.
Toplamda 300 sporcunun katıldığı iki gün devam eden trap atışlarında 127,  tek kurşun atışlarında 173 sporcunun yarıştığı turnuvada dereceye girenlere ödülleri İlçe protokolü tarafından verildi. Dört ayrı kategoride gerçekleşen atışlarda Antalya, Karaman, Huğlu, Seydişehir, Denizli, Burdur ve Seydişehir’li profesyonel atıcılar yarıştı. Tek kurşun atışlarında birinci Hasan Şimşek , İkinci Necip Çoban, Üçüncü Ahmet Kaya olurken , Amatör atışlarda: Birinci Faruk Ay, İkinci Hasan Çetinkaya , Üçüncü Süleyman Bedri Özel oldu. 55 yaş üzeri Veteran atışlarında ise Birinciliği  Mürsel Tanık, İkinciliği  Abdullah Seker, Üçüncülüğü  ise Selahattin Seker aldı. Trap atışlarına Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Soner Güler, STK Başkanları ve sporcular katıldı.
Seydişehir Belediyesi ve Avcılık ve Atıcılık Kulübü organizasyonu ile trap atışları turnuvası eski demirciler sanayi yanındaki atış poligonunda yapıldı.

Toplamda 300 sporcunun katıldığı iki gün devam eden trap atışlarında 127,  tek kurşun atışlarında 173 sporcunun yarıştığı turnuvada dereceye girenlere ödülleri İlçe protokolü tarafından verildi.

Dört ayrı kategoride gerçekleşen atışlarda Antalya, Karaman, Huğlu, Seydişehir, Denizli, Burdur ve Seydişehir’li profesyonel atıcılar yarıştı.

Tek kurşun atışlarında birinci Hasan Şimşek , İkinci Necip Çoban, Üçüncü Ahmet Kaya olurken , Amatör atışlarda: Birinci Faruk Ay, İkinci Hasan Çetinkaya , Üçüncü Süleyman Bedri Özel oldu.

55 yaş üzeri Veteran atışlarında ise Birinciliği  Mürsel Tanık, İkinciliği  Abdullah Seker, Üçüncülüğü  ise Selahattin Seker aldı.

Trap atışlarına Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Soner Güler, STK Başkanları ve sporcular katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.