whatsapp

Seydişehir’de Trafik kazası; 1 yaralı

ASAYİŞ 20.04.2020 - 00:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de Trafik kazası; 1 yaralı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde gece saat 22 sıralarında yasak ihlaline uymayarak otomobiliyle dışarı çıkan bir kişi kaza yaparak yaralandı. Olay, Seydişehir Taraşçı yol üzerinde Gökhan D. Kullandığı 42 B 5418 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Yaralanan sürücü olay yerine çağrılan ambülansla Seydişehir Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Sürücüye yasağı ihlal etmekten ceza ve otomobil de trafikten men edildi. Polis soruşturma başlattı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde gece saat 22 sıralarında yasak ihlaline uymayarak otomobiliyle dışarı çıkan bir kişi kaza yaparak yaralandı.

Olay, Seydişehir Taraşçı yol üzerinde Gökhan D. Kullandığı 42 B 5418 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Yaralanan sürücü olay yerine çağrılan ambülansla Seydişehir Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Sürücüye yasağı ihlal etmekten ceza ve otomobil de trafikten men edildi. Polis soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.