whatsapp

Seydişehir’de temel atma töreni

SİYASET 28.04.2017 - 18:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir’de temel atma töreni

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.
Çiftçilere modern bir bina kazandırılacağını belirten AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,  hizmet binasının 2 bin 400 metrekarelik alanda 4 katlı olarak projelendirildiği ve 3 milyon liralık bir yatırım olduğunu aktardı. Mevcut binanın yetersiz kaldığını belirten Konurer," Seydişehir halkına ve çiftçilerimize daha modern ve daha güzel bir ortamda üretim yapmalarını sağlamak adına bugün Alaylar 2 mahallesinde temelini attık. Bir yıl içerisinde tamamlayacağız. Yeni binada ülke çiftçilerimizi kalkındıracak projelere imza atmayı temenni ediyoruz.’’ dedi. Seydişehir'in her alanda değiştiği ve geliştiğini kaydeden İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan;" Binamızın inşaatının bitmesi ile ilçemizde kamu yatırımlarına yeni bir halka eklenerek güzel ilçemiz hak ettiği yeri alma noktasında önemli bir mesafe kat etmiş olacaktır" şeklinde konuştu.  Konya'nın bir bütün halinde AK Parti iktidarında çok ciddi hizmetler aldığını kaydeden Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci;"AK Parti gibi güçlü bir iktidar olmasaydı, onun kurucu Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı belki bugün bu kadar yüksek seviyeli bir çalışma ve milletin tamamını kucaklayan adilane çalışmalar ve yatırımları göremezdik. Öyle bir Cumhurbaşkanımız var ki bırakın Türkiye'yi dünyayı dolaşıyor, onun çalışması ve gayreti bizleri motive ediyor ve bizlerde durmak yok hizmete devam diyoruz. Çünkü halka hizmet etmek demek, hakka hizmet demek demektir. Bu aşkla çalıştıktan sonra nice ilçe tarım binaları, fakülte binaları, gençlik merkezleri ve buna benzer nice ilçe tarım binaları, fakülte binaları, gençlik merkezleri ve buna benzer fiziki imkânları inşa ederiz ve milletin hizmetine sunarız. 5 bin 500 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan binamızın inşaallah temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Kısa sürede binamızı yapımı tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunarak personelimizinde  daha iyi fiziki ortamda çalışmasına zemin hazırlayacağız" dedi. Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’nin katılımlarıyla yapılan temel atma törenine kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Konya Milletvekili M Uğur Kaleli, Tarım il Md Seyfettin Baydar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çiftçilere modern bir bina kazandırılacağını belirten AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer,  hizmet binasının 2 bin 400 metrekarelik alanda 4 katlı olarak projelendirildiği ve 3 milyon liralık bir yatırım olduğunu aktardı.

Mevcut binanın yetersiz kaldığını belirten Konurer," Seydişehir halkına ve çiftçilerimize daha modern ve daha güzel bir ortamda üretim yapmalarını sağlamak adına bugün Alaylar 2 mahallesinde temelini attık. Bir yıl içerisinde tamamlayacağız. Yeni binada ülke çiftçilerimizi kalkındıracak projelere imza atmayı temenni ediyoruz.’’ dedi.

Seydişehir'in her alanda değiştiği ve geliştiğini kaydeden İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan;" Binamızın inşaatının bitmesi ile ilçemizde kamu yatırımlarına yeni bir halka eklenerek güzel ilçemiz hak ettiği yeri alma noktasında önemli bir mesafe kat etmiş olacaktır" şeklinde konuştu.

 Konya'nın bir bütün halinde AK Parti iktidarında çok ciddi hizmetler aldığını kaydeden Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci;"AK Parti gibi güçlü bir iktidar olmasaydı, onun kurucu Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı belki bugün bu kadar yüksek seviyeli bir çalışma ve milletin tamamını kucaklayan adilane çalışmalar ve yatırımları göremezdik. Öyle bir Cumhurbaşkanımız var ki bırakın Türkiye'yi dünyayı dolaşıyor, onun çalışması ve gayreti bizleri motive ediyor ve bizlerde durmak yok hizmete devam diyoruz. Çünkü halka hizmet etmek demek, hakka hizmet demek demektir. Bu aşkla çalıştıktan sonra nice ilçe tarım binaları, fakülte binaları, gençlik merkezleri ve buna benzer nice ilçe tarım binaları, fakülte binaları, gençlik merkezleri ve buna benzer fiziki imkânları inşa ederiz ve milletin hizmetine sunarız. 5 bin 500 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan binamızın inşaallah temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Kısa sürede binamızı yapımı tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunarak personelimizinde  daha iyi fiziki ortamda çalışmasına zemin hazırlayacağız" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’nin katılımlarıyla yapılan temel atma törenine kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Konya Milletvekili M Uğur Kaleli, Tarım il Md Seyfettin Baydar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.